![]() |
Re: CLUB NISSAN
Quote:
daca da zi cat costa ? si da si u un mail am un nissan silvia din 87 cu motor 200 .16 v mer ci si scz de deranj |
am o mazda cu motor 2000&ph putini!!!
ce ma fac?? cine ma ajuta cum pot sa mai adun o herghelie??:))) heeelpp!!!! |
a...........? mazda e 626 coupe din 85,
e baba dar duce |
cate kg?
tractiunea pe ce punte? mai multe detalii despre motor? (ma refer la mazda) Da mai are motorul ala de 200SX vezi ca ti-am dat nr lui de telefon intr-un post anterior, omul nu prea intra pe forum asa ca mai bine il suni |
Quote:
|
Am si eu nevoie de sfaturile voastre pls! M-ar tenta sa cumpar un Nissan Sunny coupe GTi din '87 cu motor de 1.6 16v ! Are 181.000km si cica a fost super intretinuta cica are vopseaua originala si acu, n-a avut accidente. Cere in jur de 2000 de euro. M-ar tenta sa o cumpar mai ales daca e in stare foarte buna de functionare. Dar pe viitor, cu piesele ce fac? ca as vrea sa pot sa merg cu ea lejer vreo 2 ani fara probleme si batai de cap ca nu gasesc piese. Va rog sfatuiti-ma.
|
treaba e simpla cu piesele
cont la banca in dolari (isi poate deschide oricine f usor), internet si le cumperi asa, astepti intre 2 saptamani si 2 luni sa vina, dar iesi mult mai ieftin decat daca le comanzi din Romania, cel putin asa fac eu pt 200SX-ul meu. e riscant un pic pentru ca platesti totul in avans, dar daca cumperi de la firme cat de ca tmari nu ai probleme sa-ti traga teapa, eu nu am patit niciodata sa iau tzepa sau sa trimita alt produs, sau sa fie ceva defect ..... GTi-R ar fi super daca ai gasii, dar merge si GTi-ul |
Quote:
sari cu un pret sa vedem ce iese :P |
200 euro si iese bine de tot ;)
|
am o intrebare despre nissanuri si nu stiam unde sa o postez :???:
200sx e aceeasi masina cu silvia s14?? :oops: adica ASTA ...mersi |
Quote:
Intr-un sens larg da e una si aceiasi masina 180SX 200SX 240SX si Silvia fac parte din aceiasi familie http://en.wikipedia.org/wiki/Nissan_200SX http://www.sxoc.com/ etc etc www.google.com |
un manual pentru nissan n15 din 97 va rog mult
|
chiar nu exibta nici o documentatie pentru cazanul meu
|
Quote:
|
Quote:
poate facem un raid cu sx-urile |