Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Starea curselor auto (https://forum.4tuning.ro/53-starea-curselor-auto.html)
-   -   COMUNICAT OFICIAL LEGAL RACING (https://forum.4tuning.ro/53-starea-curselor-auto/2859-comunicat-oficial-legal-racing.html)

tox 15-12-04 01:14

poate \"a-ti\" plecat ca a iesit basescu...mai stii ?

slkamg 15-12-04 07:27

Re:

Quote:

Originally Posted by \"tox\"

Am alta parere si vreau sa contrazic parerea ta ...
Au anuntat cu mult inainte de alegeri ca nu vor mai face organizari in 2005.
Pe deasupra e bine sa nu-i confundati pe ei cu cei ce au compromis imaginea curselor legale transformand un eveniment auto in miting electoral. Basescu oricum nu avea la suflet cursele acum ca va fi pres. cand va afla, daca nu stie deja de mitingul cu trabantul rasturnat sa vezi ce sprijin ofera.
Nu contestam necesitatea sprijinului politic, insa doza de minim bun simt era necesara, mai tineti minte cu se abera de cine v-a da startul ...
Vad ca nimeni nu da nici un calendar, cei potenti s-au retras, oarecum justificat iar restul care erau cu gura mare ca fac, ca dreg, afiseaza liniste totala.

SEBASTIAN 15-12-04 07:33

Quote:

Nu crezi ca ni se rupe de Basescu?
Ce te face sa crezi altceva?
Erai doar unul care baga fitile?

zetemte 15-12-04 09:03

Sebastian: ai dreptate!

tox 15-12-04 14:18

era vorba de altceva, whatever ... si un pic de respect reciproc la modul cum vorbim, ca eu nu folosesc o exprimare \"dura\", dar avand in vedere ce persoane reprezinta cursele legale, care nu pot duce o discutie civilizata, si iau foc la o afirmatie fara sa contra argumenteze, poate e mai bine sa nu mai organizati nimic ....

Lucian 15-12-04 16:17

Gratzian:

lucian, imi pare rau ca trebuie sa procedez asa cu toata prietenia pe care o avem...
intai, te rog sa nu mai intretii tensiunea, lucru pe care i-am rugat si pe ceilalti...
apoi, vb in numele MR, fara macar sa fii membru, apoi anunta cursele pe care le organizezi, acolo unde am facut invitatia...
cu oricine, nu mai o lua personal, spune-le pe pm, sau deschide topic la arena, ok?

piersi 15-12-04 18:42

exista oare vreun topic in care sa nu va luati la cearta? Exista oare posibilitatea sa vina cineva (tox de ex) sa-si dea cu parerea si sa nu-i sara unul sau altul in cap. Nu prea!! daca nu e vorba de calendar e vorba de politica, daca nu e vorba de politica e vorba de prisma, daca nu e vba nici de asta, gasiti voi ceva despre care e vorba. Idea cu calendarul e super, cel putin poate nu se mai suprapun 2 curse, sau faceti unii la baneasa, unii la prisma, si iar avem show pe forum.

Gratzian 15-12-04 18:49

iertare...
nu este deloc O IDEE super
este cum am facut in fiecare an...

in fiecare an am anuntat calendarul competitional de principiu pe sezonul urmator, asa dorim sa respectam traditia...

piersi 15-12-04 18:58

scuzele mele! :oops: e primu meu an pe forum. hope u can forgive me

Gratzian 15-12-04 19:00

nu e nici o problema, stai linistit

Bogdan_16v 15-12-04 19:13

Re:

Quote:

Ma mir ca nu a sesizat nimeni ironia...
In fine, eu zic ca sunt mai mari sansele acum cand a iesit Basescu.
Am motivele mele sa cred asta.
Sa speram la mai bine cu noul an.

aerocazan 15-12-04 20:59

DUPA CUM SPUNEAM, MOTIV DE BUCURIE.................
DACA NE MANDRIM CU ACESTE ORGANIZARI ,M-AI BINE STAM ACASA.

aicad 16-12-04 14:10

Eu sper ca dupa acesta pauza, LR sa revina si sa organizeze legale la un nivel mult mai ridicat. Bafta.

aerocazan 16-12-04 20:00

sa speram (mari indoieli)

luca 16-12-04 21:38

Deci din cate am inteles decizia LR de a nu mai organiza curse pe intreaga durata a anului 2005 este IREVOCABILA dar din cate vad nimeni nu a inteles asta si toti pun intrebari.
Apoi NSL nu cred ca au puterea necesara sa organizeze de unii singuri curse legale, nu vreau sa se inteleaga gresit eu spun ce vad si ce cred, libertate de exprimare. La inceput am crezut ca se poate mai ales ca au fost alaturi de LR atata timp, dar din cate am vazut si ati vazut toti, LR au renuntat deoarece s-au cam saturat sa puna bani din buzunarul lor si sa nu fie apreciati dupa toate eforturile pe care le-au facut. Daca este adevarat asta va insemna ca NSL nu vor avea fonduri destule necesare organizarii unei curse, sper sa ma insel, si apoi nu am inteles de ce la majoritatea curselor cei care erau la linia de start, oficialii, organizatorii, erau decat o mana de oameni din LR si NSL, doar cei pe care ii cunoaste cam toata lumea. La multe discutii inclusiv cea de la Palatul Copiilor s-a pus problema ca ramaneau decat cativa oameni dupa terminarea curselor care sa stranga gunoaiele si cauciucurile etc. Acum e intrebarea, inteleg ca cei din LR sunt putini si poate unii nu se injosesc la asa ceva dar daca NSL era co-organizator la atatea curse de ce cei 100 sau 100 si ceva de membri ai NSL nu au ajutat la organizarea si inlaturarea urmelor curselor din diversele locatii, poate daca cineva le-ar fi spus sa ii ajute nu s-ar fi ajuns aici, sau poate ar fi refuzat sa ajute la asa ceva iar atunci mi-as pune intrebarea cam ce fac persoanele respective in acel club.
Deci viitorul curselor legale pare cam sumbru si asta doar din decizia unei asociatii de a nu mai organiza curse, si pana acum toti spunea ca mergem intr-o directie buna cu acest \"sport\" fara sa stie ca totul era sustinut doar de o asociatie si fara sa se gandeasca la ce s-ar putea intampla daca acea asociatie ar intra in colaps financiar sau ar avea orice tip de alte probleme care i-ar interzice organizarea altor curse. Intr-un fel prin decizia LR de a nu mai organiza curse am fost trimisi in trecut la origini de unde a inceput totul, si parca ne-ar fi spus \" sa vedem cum v-ati fi descurcat fara noi\", si din cate vad acum, cum toata lumea a intrat in panica, cred ca in curand va fi o asemanare intre ce vom reusi noi si ce-au facut ei cu nivelul de trai din America si nivelul de trai de la noi cam o diferenta de 100 de ani.
Ii respect pe cei din LR pt. tot ce au facut pana acum, dar totusi sa renunti asa direct fara nici un avertisment e cam drastic si parca nu de mult umbla o vorba cum ca toti au dreptul la a doua sansa, dar cine sunt eu sa contest decizia voastra? Mult noroc si sper sa priviti in continuare cum acest viitor \"sport\" intra in colaps, si poate sa va saturati de atata privit.
Daca cineva din LR sau NSL contesta ceva din ce am zis aici sa ma contacteze pe PM si nu uitati nu am spus nimik din tot ce am spus aici cu rautate, nu vreau sa se inteleaga ca am atacat pe cineva, pur si simplu este o parere a unei persoane afectate de aceasta decizie.
Fara regrete.

All times are GMT +2. The time now is 11:18.

- Copyright 2026 4Tuning