![]() |
re: E36 - New Kitty Cat
saluuut, te rot daca te poti uita si tu pe oale sa imi zici exact culoarea si codul...te rog mult...asta daca e culoarea originala a masinii...daca stii ca a mai fost vopsita, nu mai vreau nici un cod :P
|
Re: E36 - New Kitty Cat
Am pus poza in alt post -- Sierra Rot
E culoarea originala. |
ce se mai aude cu ABS ul?ce naiba facem cu el :D
|
Quote:
Tu ai verificat senzorii tai? |
Quote:
ON:Nota 10 pt masina!Culoarea e superba.Asteptam modif de bun gust!Keep up the good work! |
Quote:
senzori abs === Daca se duce spre infinit (adica contact intrerupt)=>senzor stricat. Daca iti indica un 0.7-1 si ceva, e ok. |
Quote:
|
Quote:
|
La mine banuiesc ca e scos becul de la abs... ca nu se aprinde nici la contact -- am verificat ieri, nu verificasem inainte... o sa pun bordul de pe IS si sa vad daca mai face ceva... la ala am si acul de consum!
Cat despre senzori, am tot timpul aparatul de masura in trusa din masina, problema e timpul, nu stiu cand am timp sa ajung la service... ridicatul pe elevator e gratuit. Mersi mult pentru valori! Va anunt de rezultate curand. Later edit: Nota pt altii care vor sa masoare: Sa rotiti si putin roata cand masurati, e OK daca se schimba valoarea masurata! Este un senzor magnetic, care reactioneaza la excitatia produsa de rotita aia dintata. |
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Multumita lui iuly@no'Sme am primit si un set de chedere geamuri spate, care arata foarte bine! Multumesc inca odata!
Nu am timp sa le montez azi, o sa revin cu poze cand le pun si verific si senzorii abs... o sa ajung la un tester curand |
6 Attachment(s)
Look what the cat brought in...
Scuze pt calitatea pozelor, din lipsa de lumina corespunzatoare au iesit cam aiurea... O sa revin cu poze detaliate montaj, poate punem de-un DIY... Again, cand o sa am timp... |
Quote:
|
angel ramasese sa pui :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:41. |
- Copyright 2026 4Tuning