![]() |
Pai nu vad care ar fi problema ca videoclipul sa apara pe net... pentru ca asta e un lucru benefic... si nu o pierdere ca in cazul aparitiei albumului. Asta tinand cont ca aduce publicitate gratuita, nu ca in cazul posturilor muzicale de la noi unde se plateste fiecare difuzare ;)
|
ZoliaT : mesaj inutil si off-topic . Vrei sa iti maresc eu numarul de posturi direct in baza ca sa nu mai fii nevoit sa scrii ? |
Problema e in felul urmator, eu am luat melodia de pe DC dar este o varianta mai veche, mel se numeste The Maniak & Profetii - Imi fac de cap dar asta noua se numeste Profetii strazii - 123 si sunt diferite. (adik) in asta care o gasim noi pe net mai apare o voce care nu mai este in mel asta noua.
|
Re:
Ideea este ca daca piesa apare pe net inainte ca baietii sa semneze un contract cu o casa de discuri...nu prea mai semneaza nimeni cu ei. Daca dati piesa de la unul la altul in mod restrans si nu pe HUBurile de DC este OK, insa este foarte important ca piesa sa nu fie publica - disponibila pentru absolut toata lumea. Asta pana apare pe piata.
Legat de melodia care se gaseste acum pe DC cu The Maniack - este o facatura, \"The Maniack\" incercand sa isi faca publicitate in felul asta cu o piesa buna, adaugand numele lui in titlul piesei, el neaparand nicaieri. Momentan se lucreaza la inlaturarea melodiei de pe HUBuri. Asa ca daca o aveti pe share va rog sa o scoateti. Clipul mai dureaza pana va fi gata, el fiind in stadiul de montaj... |
Videoclipul cam cand o sa fie lansat ?
Am auzit ca probabil in primavara, ca sa prinda mai bine !!! |
Re:
Clipul va aparea cu siguranta dupa Sarbatori, perioada Sarbatorilor fiind o perioada moarta din punctul asta de vedere. Se va incerca semnarea cu un producator mare si in functie de asta va fi lansat si clipul - difuzarea lui implicand niste costuri...
|
mai baietzi nu am avut rabdare sa citoesc toate prostiile sau adevarurile pe care le debitazi dar parerea mea este ca sa asteptam videoclipul si porma sa il comentam.
suntetzi ca babele la poarta seara, a barfa fara rost.ma mira ca nu va spunetzi unu altuia ce atzi manacat atunci cand s-a filmat. credca ar fi intresant. |
Re:
Quote:
Amice aparator al bietelor sepci pe cale de disparitie, ai toata admiratia mea si a blondelor din Romania ! Bravo, asa suflet mare, mai rar ! Felicitari ! Multumesc pentru critici, au fost foarte constructive, iti promit ca NU voi tine cont de ele. |
Re:
Quote:
Referitor la viteza de compilare, afla despre mine ca sunt bine, sanatoasa, sunt dotata cu un procesor OPTERON pe 64 de biti, cu cache de 512 kB, si pot sa merg singura pe picioarele mele, atata timp cat nu trantesc usi de tramvai 41 sau autobuze 368. In momentul filmarii nu prea eram atenta in jur, pentru ca faceam streaming direct de pe net si aveam si de ars un CD la 52x cu buffer underrun, deh...blonda...multitasking, multiuser, dar ma rog, nu cred ca stii bancul, n-are rost :P:P:P:P Numai bine, sanatate, si upgrade-uri pline de lumina, fericire, si GHz balonatzi la stomac. Semneaza: BLONDA UCIGASA DE SEPCI (rosii, cu alea verzi chiar sunt prietena, mergem si la bere). :D |
si cand te gandesti ca i-a luat doar 2 saptamani sa redacteze mesajul de mai sus :lol: :lol:
|
Re:
Quote:
Papa ! Craciun fericit |
Papa!
|
sa le dai un telefon la aia la AMD ca ei nu au reusit sa scoata opteron decat cu cache de 1M
ca sa-i faci daca aia e brunetzi 8) |
Re:
Quote:
BTW, ce e cu sapca aia, da-o jos sa nu o arunc eu :P. Craciun fericit la toata lumea ! ;) |
ce sa-i faci cu vedele astea :roll:
craciun fericit si tie |
| All times are GMT +2. The time now is 20:31. |
- Copyright 2026 4Tuning