![]() |
Re: Kitch-uri made in SM
Quote:
|
Dacia RELOADED :))
5 Attachment(s)
...aseara l`am prins in parcarea de langa poitia de fr. ....
|
e tare masina! :)
|
foszo masina,genti de diferite modele si restu materialelor de tuning is puse chiar unde trebe:))
|
Daca ne uitam mai atent parca seamana cu un Mustang mai vechi:lol::lol:
|
Quote:
Btw...am mai prins unul cand rula pe careiului dar nu am apucat sa il pozez cu un model mai avansat...p.s. avea pe capota o sarma indoita ce vroia sa fie un S (ex...cum e la mercedes semnul acela care cand eram copii il rupeam ca sa ni`l punem in gat) ....cred ca de la superman lol ....daca il vad oprit undeva promit ca il pozez. |
2 Attachment(s)
..........lol::lol:
|
asta am mai vazut-o tot acolo pe strada aia,oare ce spoiler ii ala,de pe ce masina?cum draq o avut ideea sa decupeze aripa....:)
|
Unii o vazut de prea multe ori Mad Max si Batman forever :))
|
Dupa cum se vede in poza cu un pic de noroc poate primea si numarul la masina BMW....:P...:D
|
Foarte tare cat de multa cultura este in cap la uni, hai sa-l lasam in pace si sa ne rezumam sa postam aici "daci" de astea "kich" de ale noastre de aici din batatura ;)
|
mai mai nu prea va place vechea si eterna dacie:)) is kam fortate, dar asta e unii asa vad tuningul:)
|
Quote:
|
http://iesidincasa.ro/index2.php?pag..._eveniment=440 uat:O
MOD:Te rog sa respecti topicul , adica NUMAI din Satu Mare, cred ca sunt destule si la noi |
aveti cu ce va mandri..aveti masini tari :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:32. |
- Copyright 2026 4Tuning