![]() |
Re: Masina mea VW Passat B6 Variant
da asa este din crom o poti face neagra sau alta culoare insa din negru crom mai greu ...dar mie unul imi place foarte mult asa .
|
De aceeasi parere sunt si eu : da mai bine cromul pe alb :D .
|
ms de apreciere alinush
|
5 Attachment(s)
Adaug si eu cateva poze noi cu mici modificari :D :
-yellow fog lights -grila de sub numar in ton cu cea fara stema si... o spalare home made :D |
Foarte foarte frumoasa masina! ce consum scoti?
|
Pfoai, frate...eu n-am nimic cu cromul, dar nu in exces !
Ce ti-a mai trebuit sa mai pui pe grila de jos, nu inteleg.. |
consum.... in afara scot 5 chiar pana in 5 iar interior mers frumos 7...7jum... cam asta e consumul .
mie unul imi place asa cum arata acum :D |
Se vad deformate dungile alea...
|
hai ca sa iti spun de ce . este grila originala... nu imi dau seama de la ce ... fostul proprietar a dat cu ea in vreun caine ceva ... ori de la soare .... sunt asa deformate cum spui tu ... si pe mine ma streseaza acest lucru insa.... am cautat acea grila pe net... si nu am gasit... sincer nici nu stiu cum sa scriu sau cum s-ar numii ... am gasit una sau doua insa la preturi extrem de mari... dar pe curand va fii schimbata si ea... pana atunci nu am ce sa ii fac am incercat sa o indrept si nu am reusit ...doar cea de jos este deformata si am observat ca un piciorus il are si crapat... asta este... cu timpul se va rezolva nu este noua masina....
|
Quote:
Ti-ai pus grila crom, cu toate ca pe albul masinii ar fi mers neagra. Dar nu e nimic, da bine si asa. Insa tigania cu baghetele alea cromate pe restul de grila....:???: Oricum, sunt convins ca ai sa le scoti cat de repede...:D Iti vei da seama ca nu e chiar asa ok, din punct de vedere estetic. |
sincer sa fiu... nici eu nu am fost deloc incantat de ele.... nu-s baghete.... este colantata grila... si eu am zis la fel ca o sa le dau jos .... insa o sa imi caut grila aceea si o sa o schimb cu una care nu are defeect ... oricum multi mi-au zis ca arata bine ... altii zic ca nu ... eu le accept pe toate dar si eu sunt in dubii .... sunt mai mult inspre nu...dar nush ce sa zic cateva zile probabil o sa o las asa pana atunci poate imi gasesc una calumea :D .
sper sa nu se supere RUDY20140TDI ca ma folosesc de poza lui , uite el a schimbat grila aceea si eu zic ca arata foarte bine cu ea asa . https://forum.4tuning.ro/attachment.p...7&d=1250953743 |
Quote:
|
nush ce sa zic... mie unul imi place cum arata ...acum fiecare cu parerile lui... poate ca asta e unul din defectele mele :)) :Deu zic ca nu arata rau deloc.
|
Ai pus folie pe proiectoare ?
|
Arata foarte bine asa 8) .
Nu cred ca a pus folie , cred ca sunt vopsite ( http://www.m5board.com/vbulletin/att...s-l1020212.jpg ) :D |
| All times are GMT +2. The time now is 14:31. |
- Copyright 2026 4Tuning