![]() |
Re: Audi TT vs BMW Z4 vs Nissan 350Z
audi tt rupe norma:D
|
Daca ar fi sa imi cumpar o masina cu 2 locuri, nu cred ca as mai sta pe ganduri si as lua direct BMWul. Si mai ales pentru design. Arata fantastic. Iar daca faci cate o combinatie de culori caroserie-jante buna, va arata si mai bine. E si cel mai ieftin pe deasupra. De performante nu mai incape sa vorbim ca semnul de pe capota zice destule.
|
350Z clar...le-am condus pe toate 3 si e cea mai distractiva de condus...
motorul iti da mai mult senzatie de V8 decat v6 ... celelalte sunt mai docile |
Quote:
|
Eu am ales BMW.
Poate ca nu arata asa de bine ca audi dar are motor+transmisie+tren de rulare de nota 10. |
TT pentru design si performante. BMW arata naspa ... nissan seamana cu TT dar este foarte prost finisat si nu prea are optionale. TT 3.2 quattro cu magnetic ride, pachet exterior s-line si cutie S-tronic este alegerea perfecta
|
imi place mie bmw.....dar...350 l-a depasit la design
|
n-am mers cu niciuna dintre ele ..dar ca partenera de condus as alege bmw...prietenii stiu de ce:D
|
audi TT pt design.......................
|
Merg si eu pe TT, pt ca are multe plusuri fata de celelalte 2 masini. Oricum toate 3 sunt prezentabile ... dar cine stie cunoaste :D
|
alegerea mea ar contine cu siguranta Z in nume ... chiar nu prea stiu ce cauta TT in comparatia asta avand in vedere ca nu e propulsie ... o decizie dificila intre cele 2 z-uri
|
350z si eu .. am avut TT .. si nu se compara cu 350Z
|
Aleg TT-ul pt design
|
io cred ca adevarata batalie se duce intre bmw shi 350z. audiul ar trebui scos pt ca nu prea arata a masina sport. cu toate ca unii o sa ma injure (dar va rog in privat;)), mie mi se pare mai klumea vechiul tt. cat despre castigator, io mizez pe 350z pt ca are cel mai put. motor;)
|
BMW e in fata celor de la AUDI...iar de Nissan nu mai vorbesc..chiar daca fac modele reusite...
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:22. |
- Copyright 2026 4Tuning