![]() |
nu ma prea pricep.asa de bine la motoare ...cum arata ca si gsxr din avatarul tau?? :)
|
da, acolo e de 1000, ai dreptate, dar am fost obligat de o discutie sa imi fac contul rapid si am bagat ce am gasit la indemana
|
:lol: :lol: :lol: ceva am eu acuma in garaj..dar de 750.... :lol: :lol: imi place gsxr la nebunie in toamna sper sa am si eu unu... :? :cry:
|
Gratzian: Varianta pe care tu ai aplicat-o referitoare la tandemul moto-masina, mi se pare OK! Asa gandesc si eu!
|
Asa e....
Cate autovehihule, atatea pareri!
|
1 Attachment(s)
GSXR11oo...
|
heeee
am uitat, am venit si eu de la pitesti pe ploaie cu 180-190, ploaie torentiala, 4-5 cm apa, si m-am speriat ca am intrat cu spatele in acvaplanare, usorr, simteam cum se balanseaza stanga dreapta... am lasat la 140, pana am iesit din ploaie.... a fost o senzatie tare nasoala.... pentru motor.... dar la ploaia aia cred ca orica masina avea probleme spre 200 eu recunosc ca am fost inconstient atunci, dar eram acu vre-o 2 ani, la inceput... merg destul de putzin timp |
Quote:
|
da, stiu, stiu
aia e mie mi s-a intamplat, sorry pt lipsa de credibilitate ca nu am oprit sa masor apa, iertare, dar era acoperit complet cu apa, asta e iar cu loviturile de la picaturi.... cred ca mergi tu si vezi cum e, inainte de a da replici.... cand ploua prima data te iau... si eu nu am scris asta ca sa ma dau mare, sorry, ci in urma discutiei cu cata , moto, versus auto, mi-am adus aminte case poate... nu a fost frumos, am zis, am inghetat, plecam spre pitesti, si m-am intors pe un pod cand am vazut cum imi aluneca fundul.... eu am simtit asta, nu e o pledoarie pentru sporirea credibilitatii |
heh, asta cu ai crezut tu ca a fugit fundu e la fel cum e si cu faza cand te dai pe o roata ....tu zici ca esti cu faru pe cer si defapt esti la 15cm de sol.... 8) desigur, nu am spus ca nu s-a intamplat doar ca pare incredibil.... :roll:
|
coxanelu: in primul rand - LA MULTI ANI, BA!
Dup'aia ... Mi-e sete de mor!!! :) |
Quote:
|
Quote:
|
n-am murit... pot sa mai incerc o data... am revenit la cm, ca nu am oprit sa masor... dar era torential, grav, soseaua acoperita, clar
de 2 ori am coborat la 140 ca am simtit nesiguranta in \"c..\" adica am apreciat ca pierdere aderentza... nu m-am dezechilibrat, am taiat doar acceleratia.... si pe primul pod, am facut 180 grade si m-am intors... ce naiba? nu am zis ca am mers pe o roata, nici fatza nici spate, nici burn-out, nici fara maini, nici o jonglerie, nu sunt genul... zic doar ce mi s-a intamplat exista un grup de persoane care au vazut intoarcerea mea in bucuresti, nu au vazut ce e drept viteza, dar le-am povestit asta inca de atunci... sunt 7-8 luni unul e zoliat, altii nu ii cunoastetzi, dar cei care ma cunosc, au vazut in timp, in mult timp ca nu fac afirmatzii teribiliste... si am finalizat, ca acum sunt constient de cat de inconstient am fost aia e... nu fac o pledoarie, si nu vreau sa castig nimic... daca am povestit ceva, asteptatzi sa ma cunoastetzi si sa descoperitzi O SINGURA DATA ca sunt teribilist, sau ca nu sunt demn de incredere sarumana pentru intzelegere |
Am inteles, dar sa ma intelegi si pe mine k mi-e un pic greu sa te cred - no offence :wink:
So...abia astept sa ne cunoastem :wink: |
| All times are GMT +2. The time now is 00:35. |
- Copyright 2026 4Tuning