![]() |
Re: HonDDa Civic - by Team Dragster (Arad)
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Incep sa prinda forma saracele!!!
|
Daaaaaaa,,,exact asa vreau si eu.Crezi ca suna bine? :))..spor la lucru.Astept sa termini pe acolo si trag o fuga la arad,ca vreau neaparat sa ascult.
|
Quote:
|
Gata cu bumtaiala, putin somn si dimineata la spalat cu masina. Si dupa trip'in.
|
Felicitari pentru scorul obtinut cu niste difuzoare low entry de 300w !
155.4 e un scor impresionant avand in vedere cu ce se mananca treaba de acolo! Ca sa nu mai zic ca masina a cantat toata ziua la propriu! Orice! Cel mai mult am stat in honda , pentru ca mi-a placut cum suna si respectele mele pentru eforturile si munca depusa de Norbi! La mai mare! |
Faza zilei :))
Ma plimb prin oras si la vreo 15m in fata mea o baba isi baga degete in urechi :)) |
asa slabe sunt 515-urile? :lol:
felicitari:-P |
Quote:
si cartoane chinezesti cu magnetu cat nuca sar de 150db. Deci... ce sa spun, masina suna bestial (cel mai frumos sunet din cate am ascultat panacum) joase-medii-inalte totul perfect, suna TARE si CLAR, cat despre performanta DD-urilor seria 500 deocamdata ca si inainte raman la parerea mea :D , poate o sa le ascult odata in configuratii de clasa mai mica si le voi vedea adevarata valoare, cea care nu cred ca exista deocamdata :D Ca tot venise vorba de performanta difuzoarelor de a canta de dimineata pana seara. Eu cred ca majoritatea difurilor stiu sa cante astfel la volum de 50% sau mai mic. Eu inteleg ca acea performanta sa se execute dar la volum ridicat, difuzoarele sa fie solicitate cat mai tare 70-80%+ din potentialul lor (aici ma refer in mare parte la difurile de muzica, nu spl) , ca vorba aia si nenea vecinu are un tun de bas jbl de vreo 3 ani, il "rupe" zilnic si merge ceas;) |
Unde era masinuta ta?
|
Quote:
Sunt destule motive pentru care nu am putut veni cu ea. |
Quote:
|
Poate pentru tine ca si competitor avea importanta... Poate data viitoare!
Ma rog, daca-i asa de simplu de dat scor de ce nu o face lumea? Vezi ca sunt sisteme care costa cateva kile de bani mai mult si nu fac ce face Honda ;) Cat despre parerea ta despre seria 500 , ma bucura maxim ca o ai si ca ti-o sustii cu argumente solide ca si pana acum. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:07. |
- Copyright 2026 4Tuning