![]() |
mane ai pus tot playlist-ul la winamp ??? :lol:
Dj Tomekk ft. Lil'Kim - Kimnotyze DJ Tomekk - Girls (ft. Coolio) |
pun shi eu 2 piese de piese cu tot cu linkul de download:
1* Lil_Jon__The_East_Side_Boyz-What_You_Gon_Do_featuring_Lil_Scrappy.mp3 http://music-files.download.com/mp3/...il_Scrappy.mp3 2* 213_(Snoop_Dogg,_Nate_Dogg,__Warren_G)-Groupie_Luv.mp3 http://music-files.download.com/mp3/100356651/100356713//213_(Snoop_Dogg,_Nate_Dogg,__Warren_G)-Groupie_Luv.mp3 :shock: |
3T & MICHAEL JACKSON - I NEED YOU
|
Scooter - Jigga Jigga
|
EVLSantos i`ai facut lista mosului cu ce sa`ti aduca de Craciun? :)
[...] -=> Motorcycle - As the rush comes [...] -=> Ian van Dahl - Walking Away [V.A. Chillout Zone] -=> Cafe Delux - Lounge Party |
as the rush comes am vrut so pun eu.. :cry: te reaq(o`neal) :lol: :D
Jessica Simpson --> Take My Breath Away(sau varianta originala) Jon Bon Jovi --> It`s My Life(varianta slow) pfff..o dau in sentimente :lol: :D :oops: :wink: |
Re:
[quote=\"minirally\"]as the rush comes am vrut so pun eu.. :cry: te reaq(o`neal) :lol: :D
hahahha... n`ai sa vezi tu de astea ... AiVreaTu sa mi`o iei inainte :) [...] -=> LOFT - SUMMER SUMMER RECALL 2004(club mix) |
[Sensation 2004 White Edition] -=> Rank 1 - Beats At Rank 1
[Sensation 2004 White Edition] -=> Dj Ton Tb - Dream Machine [Akon -Trouble - 2004.05] -=> Akon - Locked Up [Nelly - Suit] -=> Nelly - Over And Over (Feat. Tim McGraw) destul de dragute ... :oops: :lol: |
1 Attachment(s)
Cine imi spune ce melodie este asta ii dau o lada de bere!
:oops: |
Shawna feat. Kardinal Offisha - Block Reincarnated
astept lada... ;) daca se poate pana in revelion e perfect |
2 Attachment(s)
Multumesc mult!
Poti cumva sa o pui aici sau stii de unde pot sa mi-o scot de pe net? |
1 Attachment(s)
:) sigur , np , insa.. hai , vino cu o propunere , cum facem cu lada aia de bere :) :) :lol: :lol:
|
gata.. ti-ai luat melodia , te doare-n bashca... de lada vad ca nu mai zici nimic :) :) :) romanule... :roll: :lol: :lol: :lol:
|
Am rezolvat problema pe PM. :wink:
Recomand melodia tuturor!Este super o caut de mult timp! |
Faithless ---> Miss You Less See You More :wink:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:10. |
- Copyright 2026 4Tuning