![]() |
Re: Masina mea_dacie berlina TM 24 ADY !!!
dragutza masinutza ta mah omu da' incearca si tu (de controll) sa vopsesti grila si ochelarii d la faruri in negru.... da mult mai bine 100% 8) si nu ai nimic de pierdut!!!!
|
2 Attachment(s)
sal ady
imi place masinutza ta ,e frumoasa, ... :D eu sunt innebunit dupa culoarea rosu....:lol: , fa-i stalpii negru mat , ca la mine in poza. Eu treb sa imi ionizez geamurile si o vopsea noua , sper pana la sf lunii iunie. Felicitari pt masina si sa ai grija de ea. Avem cele mai frumoase roscate de pe forum ...:lol: :lol: :lol: bafta in continuare. |
mersi de sfaturi...stalpii o sa-i fac negru mat imediat cum termin cu sesiunea la faculta si cu practica ..cat despre ochelari o sa-i las rosii ca nu imi place cum da pe negru..sita da bine pe negru dar nu mai am nimik negru in fatza si nu stiu cum ar arata
|
e frumoasa dacia...si eu sunt de parere sa-i faci stalpii negrii...si da jos capacele si vopseste si jantele negre, eu zic ca ar da mult mai bine. Bafta ! :)
|
si scoate naibii sigla aia cu gti,calutii aia de pe aripi si capota....of mai cand va invatati si voi,vopseste stalpii negru mat,scoate capacele(chiar daca ai dat bani pe ele si iti plac),vopseste jantele negre daca nu sunt deja negre,
ps: pacat de culoarea marfa care o ai pe masina ;) |
Jantele sunt negre dar sunt model urat-dinalea umflate pe mijloc,nu kanada si arata f rau fara capace-CALUTZII DE LA FERRARI NU V-OR FII DATZI NICIODATA JOS
|
si gti-ul...macar ala?
|
Quote:
|
de ce l`ai mai pus?
mijto culoare, imi place. ce faruri ai folosit? de bmw cumva? |
Quote:
Acum bag bani in partea de directie si la vara sper sa reusesc sa-i fac setul motor cu tot cu arbore cotit nou |
frumoasa dacia aia de tm
|
Superba Dacia !!! Felicitari pentru cat ai intretinuto si o vei mai intretine dar insa un mic dezavantaj......... FRATE AVETZI CE AVETZI VOI CU VOPSITUL INTERIORULUI CU SPRAYUL :x
|
Dap am intretinuto si o sa o mai intretin chiar si dupa ce imi voi lua alta masina
|
asa e cand te atasezi..te costa ;)
|
Daca stie cineva un atelier bun unde imi pot regla instalatia de gaz va rog sa ma anuntati-cei unde mi-am montat eu instalatia si-au mutat sediul la Caransebes.....si inca o intrebare : as vrea sa imi trec instalatia de GPL in talon si pt asta trebuie sa merg la RAR_imi testeaza aia doar gazele la masina sau si altceva?
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:03. |
- Copyright 2026 4Tuning