![]() |
re: Dacia Nova - Pasiune pentru Motorsport
Quote:
Arata MULT mai bine..am dat jos si ghearele alea negre..doar ca s'a luat vopseaua pe o parte..O sa revopsesc portiunea aia..tot cu alb,pana la vara,cred ca o sa ajunga..vreo 2 nuante de alb..si capota neagra.. Oricum aspectul exterior..nu mai intereseaza asa de mult..dar o sa strang bani,si o merg cu ea la vopsitor+cuptor,sa fie treaba buna.. |
2 Attachment(s)
O poza cu motorul,si una cu spatele masinii,cum arata cu toba aranjata..
|
Daca carfilul dublu e nou, punel sus cu incredere. O sa mearga masina foarte bine cu el, pana strangi bani de un weber frumos. Sa pui vo 2 filtre de benzina ca e foarte sensibil. Cu returul e simplu : cel din carburator il blindezi si il lasi numai pe cel din pompa. Am mers in configuratia asta ceva vreme si nu am intampinat probleme.
Spor(t) la treaba |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Ok,o sa pun si un filtru inaintea pompei. :D
Eu filtru il am pus dupa pompa.. |
Cel mai bine este inainte de pompa. Daca e dupa pompa si se fisureaza sau crapa filtrul poti sa iei foc. Spor(t) la treaba!
|
Un mic video..
Dacia Nova 1.6 |
Sta bine pe curbe:D si derapaju a fost misto
|
Mersi. Masina ca si suspensie e foarte ok,directia are un mic "lag" intarziere ca sa zic asa(Krf a zis ca ar fii un capat de bara),ceva mici modificari la motor,scaune scoica plus centuri in 4 puncte..si atunci o sa fiu multumit de ea. Dupa astea..voi trece pe alt motor..vedem,mai e vreme,cine stie ce ne rezerva viitorul..:D
|
Poate viitorul rezerva un 16valve:lol: ala ar fi un motor potrivit pentru masina ta:D dar odata cu motoru ala trebuie si frane un pic mai mari:-P
Masina asta este doar pentru distractie nu? Presupun ca mai ai o masina de zi cu zi:-P |
Quote:
Nu am..masina am luat'o..nici eu nu stiu de ce am luat'o..doar sa iese ceva frumos. :D |
1 Attachment(s)
:lol:
Nu mai e Nova 98... e Nova GT ! Bineinteles..literele mi-au dat vreo 3 iepe in plus. Altceva nu mai ii pun,eventual de pun un F7P..pun un 16v inloc de GT..pana cand e motorul original de Dacie..ramane Gt-ul sus :)) |
| All times are GMT +2. The time now is 04:25. |
- Copyright 2026 4Tuning