Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Dacia Nova - Pasiune pentru Motorsport (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/277657-dacia-nova-pasiune-motorsport.html)

StreetStyle22 20-03-12 21:11

re: Dacia Nova - Pasiune pentru Motorsport

Quote:

Originally Posted by aditza579 (Post 4942053)
Ma bucur enorm ca ai facut asta. Nu-i asa ca arata mult mai bine cu toba "interiorizata"? Spor si la alte modificari (mici) dar de efect!

Arata MULT mai bine..am dat jos si ghearele alea negre..doar ca s'a luat vopseaua pe o parte..O sa revopsesc portiunea aia..tot cu alb,pana la vara,cred ca o sa ajunga..vreo 2 nuante de alb..si capota neagra.. Oricum aspectul exterior..nu mai intereseaza asa de mult..dar o sa strang bani,si o merg cu ea la vopsitor+cuptor,sa fie treaba buna..

StreetStyle22 22-03-12 13:12

2 Attachment(s)
O poza cu motorul,si una cu spatele masinii,cum arata cu toba aranjata..

anndi 23-03-12 09:52

Daca carfilul dublu e nou, punel sus cu incredere. O sa mearga masina foarte bine cu el, pana strangi bani de un weber frumos. Sa pui vo 2 filtre de benzina ca e foarte sensibil. Cu returul e simplu : cel din carburator il blindezi si il lasi numai pe cel din pompa. Am mers in configuratia asta ceva vreme si nu am intampinat probleme.
Spor(t) la treaba

StreetStyle22 23-03-12 09:54

Quote:

Originally Posted by anndi (Post 4946040)
Daca carfilul dublu e nou, punel sus cu incredere. O sa mearga masina foarte bine cu el, pana strangi bani de un weber frumos. Sa pui vo 2 filtre de benzina ca e foarte sensibil. Cu returul e simplu : cel din carburator il blindezi si il lasi numai pe cel din pompa. Am mers in configuratia asta ceva vreme si nu am intampinat probleme.
Spor(t) la treaba

Am deja un filtru..eventual mai pun unul..inainte de pompa..Sau e posibil sa traga mai greu ?

b08ygs 23-03-12 15:13

Quote:

Originally Posted by StreetStyle22 (Post 4946043)
Am deja un filtru..eventual mai pun unul..inainte de pompa..Sau e posibil sa traga mai greu ?

In general e bine sa pui filtru de benzina inaintea pompei... nu trebuie protejata si ea?

AnduRace 23-03-12 16:31

Quote:

Nu stiu ce ai facut tu acolo, dar filtrul pe care ti l-am dat, se punea la pompa. :P Daciile 13** au suport pentru asa ceva... la tine nu m-am uitat cum e. :???:

tmkrf 23-03-12 16:52

Quote:

cand aveam motoru de dacie aveam 3 filtre (un paharel si 2 normale) ... nu trage mai greu stai linistit

StreetStyle22 24-03-12 00:16

Ok,o sa pun si un filtru inaintea pompei. :D
Eu filtru il am pus dupa pompa..

anndi 24-03-12 18:12

Cel mai bine este inainte de pompa. Daca e dupa pompa si se fisureaza sau crapa filtrul poti sa iei foc. Spor(t) la treaba!

StreetStyle22 31-03-12 20:29

Un mic video..
Dacia Nova 1.6

b08ygs 31-03-12 21:40

Sta bine pe curbe:D si derapaju a fost misto

StreetStyle22 01-04-12 03:32

Mersi. Masina ca si suspensie e foarte ok,directia are un mic "lag" intarziere ca sa zic asa(Krf a zis ca ar fii un capat de bara),ceva mici modificari la motor,scaune scoica plus centuri in 4 puncte..si atunci o sa fiu multumit de ea. Dupa astea..voi trece pe alt motor..vedem,mai e vreme,cine stie ce ne rezerva viitorul..:D

b08ygs 01-04-12 11:15

Poate viitorul rezerva un 16valve:lol: ala ar fi un motor potrivit pentru masina ta:D dar odata cu motoru ala trebuie si frane un pic mai mari:-P

Masina asta este doar pentru distractie nu? Presupun ca mai ai o masina de zi cu zi:-P

StreetStyle22 01-04-12 11:46

Quote:

Originally Posted by b08ygs (Post 4960003)
Poate viitorul rezerva un 16valve:lol: ala ar fi un motor potrivit pentru masina ta:D dar odata cu motoru ala trebuie si frane un pic mai mari:-P

Masina asta este doar pentru distractie nu? Presupun ca mai ai o masina de zi cu zi:-P

:oops: Ce e aia masina de zi cu zi ? :))
Nu am..masina am luat'o..nici eu nu stiu de ce am luat'o..doar sa iese ceva frumos. :D

StreetStyle22 03-04-12 18:19

1 Attachment(s)
:lol:
Nu mai e Nova 98...
e Nova GT !
Bineinteles..literele mi-au dat vreo 3 iepe in plus.
Altceva nu mai ii pun,eventual de pun un F7P..pun un 16v inloc de GT..pana cand e motorul original de Dacie..ramane Gt-ul sus :))

All times are GMT +2. The time now is 04:25.

- Copyright 2026 4Tuning