![]() |
Re: Cea mai rapida masina condusa de voi!!
M inseamna k iese asa din fabrik,si park este unikt,nu cred k se fabrik M mai ales pe 2000 diesel,poate si a pus omul logo cu M,nu cumva e vb d unul albastru,modelul ala dupa anul 2000???(k l am vazut prin bariera si tipul ala invata in 1mai)
|
nu e m asta de kre zici u min`ule...asta albastru`...e un tovarash de`al meu ...k na am fost in 1mai...:)...orikum e frumoasa mashina...
|
pai nu e M...tocmai......k asta ziceam si eu,intrebam dak platon zice d ala,ca M scrie si pe ala dar e 320d,ala a fost in clasa cu Klaw d'aia zic,dak se refera la aia,k nu e M logic :D
|
sa va lamuresc pe toti ....
-M3 e46 are o singura motorizare de 3.2l de 330 de cp(parca atatia sunt ) -a luat o mare tzeapa daca a dat pe el 26.000 de euro -pachetul M consta in spoilere fata-spate , eleron si jenti in nici un caz sigla M -nu am auzit pana acum sa fie cutie in 6 trepte (fara R) pe 320d ati inteles acum ? |
Quote:
P.S Shantzule M3 E46 are 343cp...:D |
buey omule masina e luata nou nouta in sept 2004....full option 26.000 euro....are scaune sport scoica din fabrik.....si Minule nu e ala.....asta e negru si are nr de Italia...........si e diferit la aspect fata de Seria 3.....n'are decat sigla cu M3 lolz,orice taran si-ar fi dat seama ;)
|
Totul e posibil:-)
si eu ma gandeam sa imi caut un RS4 cu motor de 1,6 benzina...si cu capace eventual ca sa nu rup jantele in gropi...carlig neaparat |
Quote:
shantzu...are 343 cai. platon...cauta pe site la BMW si daca vezi M3 din 2004 cu alt motor in afara de ala 6 in inie di 343 cai, il mananc. ca asta pe 2007 nu a aparut. |
intr-adevar are pachet M....uite am gasit aici nijte poze cu un BMW model nou cu paket M pe el tot 320d...http://www.e90post.com/forums/showthread.php?t=41851
Shantzule auzi acu' de 6 viteze tata pe 320d.........;) Dragos2900 iti dau bani sa te duci sa-ti iei o inghetata?!!:lol: |
platone, iar te oftici...dar dragos are dreptate !
dragos, mi-a palcut ca duminica catre Buc mergeai regulamentar ;) |
OffTopic :-)
|
am gresit cu caii :) 343 or fii :mrgreen:
acum alta problema ... e 90 a aparut in 2004 ? si chair exista 6 viteze pe 2.0d ? colega ma ocup mai incolo cand terminam discutia :D |
da mah exista ......ce dreaq nu mai stiu eu ce am skimbat....am mers si cu a sasea ;)
|
hai mha cu pozele alea odata...sau te-ai dat la fund??
|
Volvo C30 2,5 L benzina 218 CP inca una la colectie :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:41. |
- Copyright 2026 4Tuning