![]() |
Re: Service (probleme auto)
Quote:
|
Re: Diverse probleme auto (Service, etc.)
poi ai putea sa ne spui o adresa... si cateva date... mai clare... si eu cunosc cativa care cauta exact acelasi lucru...
|
sper ca pe maine sa va pot da numarul
|
Re: Service (probleme auto)
Quote:
|
asa sa fie cum spui tu my frend oricum asta e numaru 0745538244 Attila il cheama si o sa va rezolve probleme de asta sunt sigur
|
ms mult !!! banuiesc ca atunci ma poate ajute si la inca cateva probleme minore la motor ;) o sa ii dau un telefon .. ms mult
|
as putea sa umplu pagina asta cu probleme service, dar am preferat sa apelez la un mecanic care rezolva toate problemele in 24 de ore si eu sunt fericit din nou
|
da ala nu dorme sau ce ? sau varianta ailalta ... itzi subtieaza portofelu ?
si pontu ii ca ii bine cand sjtie mecanicu ce are de facut ... da cand meri la 10 si nici unu nu sjtie ... mno alea ar trebui sa fie probleme postate ... |
nu stiti pe cineva care se pricepe sa faca partea electrica la o dacie 1300 ??
|
ba da aici la mine pe dunarii ii un pensionar la dacii e profesor la partea electrica;)
|
care-mi poate da o idee, o solutie https://forum.4tuning.ro/showthread.p...799#post772799
|
AM o problema la leonu' meu: Bateria de la cheie s-a terminat si o perioada am deschis portiera normal nu de la buton. Acum, am pus o baterie noua, buna, da usa nu se mai deschide de la buton. Stie careva care ar putea fi problema?
|
s-o fi dezobisnuit :P:P:P glumeam
|
uitate daca ai pus bine bateria altceva nu stiu ce sa fie
|
bateria ii pusa bine, ii si baterie buna, nu descarcata sau cine stie ce
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:09. |
- Copyright 2026 4Tuning