![]() |
Re: Cea mai rapida masina de politie: BRABUS CLS V12 S Rocket
fratzilor gaborii romani abia sa descurca cu loganurile =)) dak le dai un brabus...mie ca sa infig in vreun ....copac in urmatoarele 5 minute(e mult) +ca dak politia romana ..cumpara una dasta sau dus banii pa anu asta a lor :))
|
pt garduletu nemtesc e ok masina pe autobanda fink acolo se umbla cu viteze mari si chiar aveau nevoi de asa ceva partea nasoala e ca au si primit:)te simti aiurea sa fi prins de o masina a politiei mai puternica de cat a ta
|
mda.. pentru autostraziile din germania ... unde nu este limta de viteza pe autostrada... da pe acolo nu are de ce sa umble politia .. pentru ca nu ai cum sa ilcalci legea vitezei pentru ca nu este limita .... totusi faina masina....
|
am auzit recent la teleu ca ar vrea sa bage o limita de viteza pe autostrada nemteasca cea ce intristeaza pe toti manici:) poate se rasgandesc.nu e vrajeala mi se pare ca pe la top gear am auzit
|
un 500 kmh ar fi ok :peace:
|
Iti cam trebuie avion sa scapi de astia :)) si nici atunci nu esti in siguranta ;)
|
Mah yo sunt nou aici si nu prea stiu multe. Da un lucru stiu si yo . Tu nu trebuie sa ia masina puternica ca sa scapi de ala in primu rand knd o sa isi permita politia romana masini k alea toti o sa avem Lamborghini si Porshe si in al doilea rand La noi IN ROMANIA MASINA AIA SE DEZMEMBREAZA DUPA O ZI PE STRAZILE NOASTRE EXCELENTE si oricum ce politist are tupeu sa intre in curba cu 100 la ora k si tine knd incerci sa scapi de el :D
|
se vede ca aveti multi ani sub limita legala, ce jucati voi in nfs spuneti pe forum a 2-a zi... real life nu seamana deloc cu nfsŪ
|
Unele guri zic ca ar avea in jur de 700 cai putere, eu unu nu cred ca sunt multi politisti care ar putea stapani asa ceva
pentru wallpapers cu asa ceva intrati aici: http://www.e-wallpapers.org/e107_plu...des-Benz%20CLS |
Quote:
|
Deci cum se intampla si cu Passaturile de pe la gaborii nostri... Daca primesc o racheta ca asta va dati si voi seama ca ar fi imposibil sa fie implicata in vreo urmarire sau ceva de genu, pt ca ea va sta in fata curtii vreunui sef de pe la politie :))
|
Quote:
|
daca am un scuter nu ma prind cu brabus-ul nici intr-o 1000000000000 de ani :D :D :D :D :D
|
Quote:
|
fratilor poate sa aibe 89698634697862345698264568 hp
eu daca am o motoreta enduro chiar si de 49 cc nu ma vede decat cateva secunde cu dupaia o iau pe maidane....:D :D:D:D:D:D:D:D:D:D |
| All times are GMT +2. The time now is 02:49. |
- Copyright 2026 4Tuning