Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Midnight Racers (https://forum.4tuning.ro/56-midnight-racers.html)
-   -   O Noua Bomba Pe Roti in MR. (https://forum.4tuning.ro/56-midnight-racers/27426-bomba-roti-mr.html)

alex_bmw 19-03-07 23:27

Re: O Noua Bomba Pe Roti in MR.

cum asa ? nu pot sa cred .....

trankan 20-03-07 12:00

....................................

Andreus 25-03-07 04:41

Nu mai esti membrul MR? :O:O:O

micutzu_mrc 25-03-07 17:23

ba este .......

Y O B 16-05-07 19:54

In primul rand felicitari pt masina. In al doilea rand vreau sa te intreb daca mai sti ca in Cluj mai este una la fel ca a ta

DaNuTzU' 18-05-07 13:26

Quote:

Originally Posted by yob_87 (Post 904700)
In primul rand felicitari pt masina. In al doilea rand vreau sa te intreb daca mai sti ca in Cluj mai este una la fel ca a ta

nu e din cluj masina a fost doar in trecere;) asa ca nu mai vb aiurea!

Y O B 18-05-07 16:43

Quote:

Originally Posted by DaNuTzU' (Post 907412)
nu e din cluj masina a fost doar in trecere;) asa ca nu mai vb aiurea!

Bine cum spui tu dar eu as spune sa te interesezi mai bine. Nu cred ca era doar in trecere din moment ce avea loc rezervat in parcarea de la Sigma. Daca nu crzy dute si vezi ca pe bordura scrie nr de inmatriculare.

DaNuTzU' 19-05-07 09:39

Quote:

Originally Posted by yob_87 (Post 907713)
Bine cum spui tu dar eu as spune sa te interesezi mai bine. Nu cred ca era doar in trecere din moment ce avea loc rezervat in parcarea de la Sigma. Daca nu crzy dute si vezi ca pe bordura scrie nr de inmatriculare.

=)))) ma faci sa rad! la sigma nu se rezerva parcari! Dar acum sigur masina nu mai e in cluj;)!

Y O B 19-05-07 09:47

Quote:

Originally Posted by DaNuTzU' (Post 908742)
=)))) ma faci sa rad! la sigma nu se rezerva parcari! Dar acum sigur masina nu mai e in cluj;)!

Dute si te uita in parcarea aia de la obsesion. In fata la terasa aia de langa Liga si ai sa vezi nr scris pe bordura. Du-te si te uita si apoi mai vb.

DaNuTzU' 21-05-07 15:42

Quote:

Originally Posted by yob_87 (Post 908755)
Dute si te uita in parcarea aia de la obsesion. In fata la terasa aia de langa Liga si ai sa vezi nr scris pe bordura. Du-te si te uita si apoi mai vb.

ma nu ma interesaeaza ce scrie si ce nu si ca..... tu chiar nu intelegi ca masina nu mai e in cj??

Soferu' 21-05-07 16:12

Quote:

Originally Posted by DaNuTzU' (Post 912197)
ma nu ma interesaeaza ce scrie si ce nu si ca..... tu chiar nu intelegi ca masina nu mai e in cj??

Bai baiatule tu chiar esti praf sa mor eu de nu. Daca omu iti spune ca asa a vazut tu chiar esti tampit????? Asa a vazut asa ti-a spus. Nu crezi du-te si te uita berbecule. Daca nu te intereseaza lasate ca daca nu te lasi o sa te faca alti sa te lasi.

Y O B 21-05-07 16:29

aloo baietii faceti offtopic. lasati-o balta.

Sindrom 24-05-07 01:16

pana la urma care e treaba ono e in mr dar masina nu???

micutzu_mrc 24-05-07 13:00

Ono este in Mr dar masina nu mai este de 1 an

ono41 24-05-07 16:08

MAsina o am dar am stricat cutia de viteze pt ca am facut prea multe plecari de pe loc, am comandat alta racing si trebuie sa-mi vina.

All times are GMT +2. The time now is 05:27.

- Copyright 2026 4Tuning