![]() |
Re: Nush daca trebuia sa postez si eu DACIA mea!
Cine imi poate spune daca pot muta kilometrajul in locul turometrului si turometrul in locul kilometrajului?...
|
Orele nu le-ai numarat? :D Daca mai cunosti popor care ar avea ceva pe acasa (jante), da si tu zvon in tara. Am inteles ca pe la voi pe acolo ar mai fi cate ceva. Am inteles ca tu le ai de la un prieten, d-asta ziceam... Da de ce stai pe ganduri daca sa le pui pe masina sau nu? Eu cred ca nu asteptam nici sa se usuce vopseaua pe ele...
|
Quote:
|
Nu cred ca se poate, ar fi ceva circuite acolo dedesupt de la martori ce tre respectate da cum la Dacie totu e posibil, daca gasesti pe cineva care sa stie ce face, cred ca ar merge...
|
Faina mashina :-) Nu cred ca i-ar sta bine gordini tyle mai mult mi-ar place cu bari cum sunt pe dacia ce-a bej , cat despre jentzi pastreazale SUNT belea :evil: Succes la scoala de soferi 8) sa o iei din prima -Io mai am pana sa o iau
:rolleyes2 :oops: |
Quote:
|
Nimeni nu m-ai are ideiiiiiiiii????.....
|
da si tu adresa de messenger ca vreau sa te intreb ceva
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Cam asa vor veni jantele;) ....
|
PLS!!! Puteti pune si voi cateva poze cu daci 1300 modificate???... Vreau sa imi fac si eu niste ideei...
|
1 Attachment(s)
Umflaturile o sa le fac asemanatoare cu cele de pe dacia din poza;) ... Credeti ca o sa vina bine cu jantele mele?...:-)
|
Daca in sfarsit te-ai hotarat asupra Gordini style eu zic ca ar veni destul de bine dar ar fi loc de mai bine.Dar ce conteaza in primul rand e sa-ti placa tie ;)
|
Quote:
|
cocot se poate muta kilometraju in locul torometrului
ideea dupa mintea mea geniala e in felul urmator...kilometraju este mecanic nu electronic ala il muti unde vrei tu cu conditia sa iti ajunga cablu de kilometraj... turmometrul este electronic..din cate stiu eu are o masa si un fie pe + de la bobina..celelalte "contacte" atat de la turometru cat si de la kilometraj care le ai tu la ceasuri sunt de la "martori" de la leduri...se gaseste si pentru alea solutie stai linistit ....numai timpul sa ne-ajunga |
| All times are GMT +2. The time now is 22:35. |
- Copyright 2026 4Tuning