![]() |
Re: Ce muzica preferati?
Enigma - Eppur si muove
Iti trebe un woofer calumea pt piesa asta |
|
ia zi u bassule...sa zic io ce muzica sa se asculte in masina? :)) :)) =)))
|
cea mai potrivita muzica pe masina mi se pare house sau trance. radio in masina nu ascult pt ca nu mi-e conectata antena la cd-player si mi lene sa dau jos radioul. :rolleyes2
|
sa fie Bass .....si cateodata la drum lung ceva care sa te relaxeze
|
recomandare de ultima ora: Yves Deruyter tot ce gasiti ...merita :D
|
Mie imi plac cele Hip-Hop si Rap , merg si cele dance , dar cand nu sunt singur , cand sunt singur ascult numai melodi din nfs sau fast and furious , dar mai ascult si mai usurele adica dance k dupa aia nu mai pot conduce :D
|
orice numai nu manele .....nuh k as avea ceva cu manelele dar suna prea ciudat :D.....si nuh da bine cu o masina aranjata cat de cat .....NUH???
|
recomandari: anthony rother, sven vath, lenny dee, laurent garnier, kraftwerk
|
bunah dimineata BASSU nici uh nai somn:D...peace
|
1 Attachment(s)
toata lumea asculta prin oras hip hop si manele....m-am enervat intr-o zi si am dat drumul la bass si ascultam populara....:lol::lol:
|
in fata blocului meu e o statie de taxi si numai manele si populara se aude zi si noapte
|
da am un prieten cu un bmw a mers prin oras cu porbagaju deschis cu populara:))
|
Mah fratilor ascultati ce va cade bine....
Ca doiar in masina ta u faci legea.....Si sincer mi se rupe "tenesul" de ce zice X si Y din partea cealalta de drum....mie sa-mi placa......si cat de cat pasagerilor din masina... |
celui care zice ca nu a ascultat niciodata manele in masina ii doresc sa faca pana, hai sa fim seriosi, bea 4-5 pahare ca zici ca pe manele te-ai nascut:shock:
(fac pariu ca acum se va gasi careva sa zica "eu nu beau la volan niciodata"" etc...) :-P |
| All times are GMT +2. The time now is 05:01. |
- Copyright 2026 4Tuning