![]() |
Re: Vw Polo 1.3-Ntz
foarte tare masinuta...multa bafta
|
frumos ce ii faci :). cam cat te-au costat geamurile negre si unde le-ai facut?
|
SUPERBBBBB !!!! bv frate vezi ca ai un pm cu o intrebare ! stima si felicitari !
|
iselast -geamurile negre sunt cumparate din autogara 1 Mai cu 100 lei cu omologare.Sa ai grija ca preturile difera de la un magazin la altul.Cel de vizavi erau 140 lei aceleasi .
Mi le-a pus Andrei wmd .Uite id-ul meu.Daca vrei tinem legatura pe mess unik_ntz si vorbim. |
4 Attachment(s)
Cateva poze de ieri :
|
Ce inseamna folia. Deja se schimba masina. Niste jante ti-ar trebuie. Ceva pe negru pe 15 nu te-ar interesa?
|
3 Attachment(s)
Poze cu ieseala de azi de pe Cozia:
|
1 Attachment(s)
Stopuri inegrite azi.Maine urmeaza semnalizarile fata si farurile.Am pus folie .Multumiri lui Lunganu pentru ajutor.Pana maine vin cu o poza:->:
|
6 Attachment(s)
Multumiri lui Laur pentru folia pusa pe stopuri si semnalizari.Urmeaza imediat ce voi gasi un garaj disponibil sa pun folie si pe faruri.Schimba foarte mult aspectul.
Intre timp au ajuns bad boy-ul si cozorocul si pe viitor urmeaza sa fie vopsite si puse pe masina. |
2 Attachment(s)
Am dat jos bandourile...3 min mi-a luat .Sa vedem cat timp imi va lua sa dau jos banda duba adeziva de a ramas...
|
cu placere nutule...facem si farurile cand avem timp
|
5 Attachment(s)
O bulgareala,o frana de mana poate doua :->Am dat jos grila pentru a pune proiectoarele.Momentan e prea frig sa le pun,inapoi pe masina,sa se mai incalzeasca.Nu cred ca are ceva daca au lumina galbena;)).
|
Imi sustin parerea, un polonez foarte frumos , sa ai grija frate de ea ca are potential masinuta asta :D,explicane si noua procedeu pentru inegrirea stopurilor ,se vede demential :D.stima si numai bine !
|
Folie pentru stopuri:D Se aplica cu feonul industrial sau cel de uz casnic.Urmeaza sa pun folie si pe faruri dar e greu cu timpul asta.Mersi mult gny6n pentru apreciere.
|
2 Attachment(s)
Intrebare:Are ceva daca leg lupele de pozitii?Sau eventual am cumparat un buton sa le pun pe buton dar nu stiu cum sa ajung cu firele in bord.
O poza cu ele: |
| All times are GMT +2. The time now is 02:25. |
- Copyright 2026 4Tuning