![]() |
Re: SLR vs. Carerra GT
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
- Porsche Carrera GT: 1.19.8 - Mercedes-Benz SLR McLaren: 1.20.9 uite si timpii de pe nurburgring: - Porsche Carrera GT: 7:28 - Mercedes Benz SLR McLaren: 7:40 deci din timpii astia scosi de ambele modele, eu zic ca un Carrera GT poate sa faca pe circuit si un SLR722 Edition chiar daca are cu 50 de cai mai mult. |
am mers cu ambele masini....carrera gt arata mai bine decat slr...sunet mai frumos...dar si slr l turatii mari s aude f smeker si pare un pik mai vanos...aleg carrera gt...l interior nici nu s compara...cand vezi motorul in spatele tau...si mult carbon...dar slr poate s fie all-day car f usor..carrea gt este f rigida +cutia manuala..
|
pt performante Carerra GT..fara indoiala cei de la porsche stiu ce fac avand in vedere o intreaga istorie..iar pt design SLR:D
|
Carrera GT ("best modern supercar", "the unplugged supercar") pt ca vorbim de supercaruri, nu? SLR e super dar e un GT cu performante imense si atat. Si calitatea chiar e sub nivelul celei din Carrera GT chiar daca GT ul are elemente care le gasesti si pe 996. Aproape toata lumea se contreaza care e mai rapida pana la 100 dar putini se uita la frane care conteaza cam o treime in ecuatie pe circuit mai ales. Porsche = cele mai bune frane, de amar de ani. Am uitat sa spun ca asta e criteriul meu de baza, timpii scosi pe circuit. Si nu mi aduceti aminte de "meseriasii" de la Top Gear, testele lor au consistenta inghetatei pe timp de vara. Eu zic sa privim emisiunea ca un divertisment ...distractiv, nu ca o referinta pt teste, exista altii mult mai putin po****ri dar mult mai profesionisti. Greutatea? Chiar nu conteaza 400 kg in plus? eu zic ca da... Motoarele? Orice constructor/tuner serios scoate 600+ dintr un motor supralimentat de cilindree mare. Cel de pe Carrera GT e insa un motor real de Le Mans domolit un pic (initial avea 5.5 l si scotea in jur de 700 cp daca imi aduc aminte bine, i au marit cilindreea un pic pt tractabilitate in viata de zi cu zi si longevitate). Aratati mi un motor de cilindree mare aspirat omologat pt strada care are putere litrica mai mare decat V10 le asta si l cumpar ;) , Ferrari, Zonda si Lambo incluse. De fapt ajunge sa l auzi live odata in viata si te lamuresti :) Am auzit multe motoare in viata, inclusiv de curse, inclusiv Enzo, Murcielago, dar inafara de un motor de bike sau un motor de formula 1 toate celalate par Dieseluri pe langa asta, parca nu are inertie deloc si turatia maxima e stratosferica. Nu mi spuneti de S2000, ala e de mica cilindree, cine stie de ce vb ..stie. Inca ma minunez ca e street legal.. Comparam aici o katana autentica cu palosul lui Stefan cel Mare :)).
Asa ca un secret, Gordon Murray nu e prea fericit cu rezultatul final al proiectului Mercedes (Mc Laren). De ce? pai explica el (discutand despre alt supercar) "Weight saving should be by design and not a post process. Weight is the car designer's biggest enemy. It works against you in every single aspect of vehicle dynamics. Power-to-weight ratio is one of the most misunderstood figures in the auto-motive world. Achieving a good power-to-weight figure by applying huge ********** to a heavy car is in no way the same thing as achieving the same ratio with a very light car" Nici nu se pputea explica mai bine. Si inafara de toate astea, cel mai important pana la urma este feelingul pe care ti l da un supercar cand il conduci, si aici majoritatea voteaza GTul daca sunt in stare sa l tina in frau. Armasarul sau bizonul? voi alegeti... Bafta! |
Porsche Carrera GT 4ever
|
Merg pe SLR...Love that car :x
|
Carerra GT :D Pe langa celelalte calitati, imi place super mult sunetul :-) La SLR parca e mai cuminte... parerea mea :???:
|
SLR,pacat k are cutie automata
|
SLR-ul tata.....clar mai fain, cel putin la design ii ia fata porsche-ului.....
|
...SLR ,desi nu prea ma multumeste cutia automata,preferam manuala,dar cuplu mult mai mare ca la porsche,deci...
|
in nfsmw era mai buna carrera gt...:P
dar cred k shi in realitate e tot la fel... |
CGT !!!!!!!!!!!!!!!! cu mult peste slr, V10 ;;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:27. |
- Copyright 2026 4Tuning