![]() |
La Multi Ani !!!!
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
N-ai mai facut nimic la roaba aia cu 2turbine?
Cu cine te mai dai? |
Re:
Quote:
|
eu cred ca te face la altitudine mare.
de la 3.000 metrii in sus cred ca te lasa in spate. :lol: aoleo si ala cre ca are 4 turbo(reactoare). o fi tunat oare :roll: |
Re:
Quote:
Nu vezi ca te certi singur sii! nu sunt multumit ca deja ai luat-o razna(dak ai ajuns la avioane? :headfones ) oricum observ ca ai luat in serios topikul asta ai mai multe posturi decat toti si toate numai aici! o spunem mai gluma mai serios acum o intelegi ce vrei si cum vrei |
Re:
Pai nu ma cert ma prietenule cu nimeni,ca sunt calm din fire da' am sesizat o tenta de ironie la faza cu roaba.Nici macar nu te cunosc,nu vad de ce m-as certa cu tine.
Si daca ai zis-o ca pe o gluma,atunci i-a si tu raspunsul meu tot ca pe o gluma ca am deschis topicul asta pt. o discutzie despre masini,nicidecum sa ma cert cu cineva.Ok? Bafta. P.S. M-a facut ala cu Boeing-ul 747 :D .....am decolat cam greu :D |
Re:
Quote:
Oricum......inca odata.....nu doresc la nimeni sa patzeasca ce ai patzit tu.Sorry :cry: |
iti spun eu tati ca nici tu nu scapat din chestia aia si nu era gard era casa :)))))
|
parerea mea..maserati e un nume mare in lumea masinilor si inca va mai fi(sa speram)dar sa nu uitam ca e destul de batranica.....skoda octavia rs este si ea o masina buna(si are si avantajul sa fie mai noua ca an de fabricatzie)eu cred ca diferentza in cursa asta(in cazul in care nu cedeaza ceva la maserati)o va face soferul.si nu cred ca soferul skodei la varsta de 18 ani se poate numi un sofer cu experientza....oricum va fi ceva strans,in cazul in care ceva nu cedeaza cum am mai spus.secera fara suparare gandeste-te ca e mult prea batrana tata si din respect ptr ea ar cam trebui sa o menajezi :D .oricum daca se tzine cursa eu itzi doresc multa bafta...mersi.respect pt totzi...
|
Re:
Quote:
Bafta cu viitoarea achizitzie. |
Re:
Quote:
In al doilea rand puterea unei masini se masoara in cai putere nicidecum in anul de fabricatie si din ce stiu eu respectiva Skoda(cu care trebuia sa ma dau) nu era RS.Sper ca nu ma insel dar cred ca asha e.(1.8t admisie evacuare si injectoare schimbate) Si....daca ash fi vrut o masina pe care sa o menajez imi luam cu siguranta o minunata Dacie pe care sa o sterg zilnic cu o piele de 'caprioara' de 50.000(de la Metro)si sa ma laud la totzi vecinii:-Uite mah...vedetzi ca in a mea nu ploua!?) Nush....asta e parerea mea.Cand itzi iei o mashina puternica nu cred ca o iei ca sa mergi cu 30km/h,nu? :D Ce ai zis tu ca ar trebui sa am respect pt ea sunt de acord dar respectul nu inseamna sa o menajez ci sa o intretzin zic eu. Si oricum respectul asta mi-a mancat o garmada de bani cu care,stau si ma gandesc,.........imi luam si eu o Skoda. :D Multa bafta. |
Bah, astia care va bagati aiurea peste topicul pe care trebuia sa scrie numai Secera si TXA... Nu va mai cacati pe voi, ca v-ati da si un rinichi sa va intrebe o p_zda ce masina aveti si sa raspundeti Maserati...
Lasati draqu vrajeala ca ori habar nu aveti ce masina si ce firma este Maserati, ori aveti voi de la Bugati in sus... Alooooooooooo !!!! Snobismul este la moda aici pe forum... :roll: |
:D :D :D
cam asa ceva voiam sa postez si eu ... dar m-am abtinut ! norocu cu Hondaru' ca pune punctu pe I . Bine mah ! :wink: |
| All times are GMT +2. The time now is 04:41. |
- Copyright 2026 4Tuning