![]() |
re: e46 simple & clean
Quote:
Mersi:) |
|
Sa le folosesti sanatos :D
|
5 Attachment(s)
Si o filmare cu subwooferul..
Attachment 2428652 (am filmat cu o camera digitala compacta si degeaba,tot nu poate inregistra joasele..) Maine am sa le si aranjez(nu am mai avut rabdare.. [ATTACH]Attachment 2428695[/ATTACH] Intre timp i-am facut si o tapiterie..(curatare) Attachment 2428697 |
Mrrr , frumoasa , imi plac in mod special farurile :-) sa o stapanesti sanatos si fara evenimente!
|
7 Attachment(s)
Intre timp dupa multi km, "amanta" mi-a dovedit ca merita niste investitii.Din acel moment am decis ca vreau sa conduc zilnic o masina care sa nu aiba nici "defect".Am inceput cu tot ce tine de partea tehnica.
Toata articulatia fata noua: 2 BRATE STANGA+DREAPTA( CU PIVOTII INCLUSI) 2 BUCSE BRATE 2 CAPETE DE BARA STANGA+DREAPTA 2 BIELETE DE DIRECTIE STANGA+DREAPTA 2 BIELETE STABILIZATOARE(ANTIRULIU) 2 Amortizoare fata noua 2 Flanse Noi Unghi de fuga(parca asa ii spune?) facut la reprezentanta(fata+ spate). Mici reparatii pe dedesubt(suport filtru si alte fiare care prezentau lovituri si indoituri de la drumurile patriei.......) Schimbat garnitura motoras relantii. Am uns fiecare ansamblu(cel al trapei, geamurile electrice, balamalele usii, etc).Cleme de prindere a ornamentelor noi. Garnitura filtrului de ulei(scapa ulei, asa ca m-am decis sa schimb garnitura+ revizie generala din nou(dupa 5000km). Diagnoza completa[dupa aproximativ 2 ani de pauza:))] care spre surprinderea mea(si in acelasi timp fericire) l-am facut degeaba, o singura eroare fiind descoperita, Lambada dupa catalizator..(urmeaza sa o schimb.) Cauciucuri (dot 2012 parca). Estetic: Ornamente interioare imbracate in colant(imi plac mai mult asa). Stergatoare (Valeo). Becuri noi (Osram Nightbreaker Plus), Transforma noaptea in zi, bat impecabil. Numar fata prins in banda dubla adeziva si marginea neagra stearsa. Bateriile Cheilor noi(cele vechi nu mai bateau, una batea 15 iar alta vreo 5 metrii). Pentru ca a fost cuminte i-am facut si un mic cadou:)) Ornament aripa stanga fata(imi disparuse a 3-a oara!!!!!) Poate multi ma vor critica ca nu am pus folii, jante dar in gandirea mea, o masina trebuie sa mearga impecabil si dupa aceea sa arate.Degeaba arata impecabil daca ploua in ea, bate, tremura la semafor si alte lucruri penibile cu atat mai mult cu cat vorbim de o masina care candva s-a vrut a fii premium.In momentu de fata sunt extrem de multumit de felul in care se comporta masina, pe viitor urmand sa ma axez si pe estetica. Acuma am o intrebare, se merita sa retapitez interiorul meu in piele? sau sa caut unul dupa o masina(sh)?Tin sa precizez ca sunt interesat doar de culoarea ROSIE Attachment 2789721 Attachment 2789666 Attachment 2789667 Attachment 2789668 Attachment 2789669 Attachment 2789670 Attachment 2789684 |
Foarte Frumoasa mata mrrr ai grija de ea ca altele nu se mai fabrica !
|
imi place la nebunie interiorul:shock:
|
Superba masina! Sunt total de acord cu tine in ceea ce priveste intretinerea. Mai intai partea tehnica sa fie pusa la punct, apoi modificarile estetice. Tot timpul mi-a placut E46-le NFL, mai ales in nuanta Orient Blau. Bafta cu ea in continuare si pastreaz-o cat mai OEM!
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
aaa, eu ma uitam la interiorul ala rosu si am crezut ca l-ai pus tu pe masina:o nu intelegeam de ce retapitare vorbesti :))
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
uite un interior frumos E46 NFL
|
Quote:
Quote:
|