Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - Inca un cabrio... (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/264575-e36-cabrio.html)

Wilgax 16-11-11 22:19

Re: E36 - \Inca un cabrio....

Quote:

Originally Posted by 21UKS (Post 4719116)
immmm.....:evil:...nu prea imi ies jucariile. de sambata iar am pus-o pe butuci...afaceri bulgaresti...am luat o reglabila pe fata (weitc) si de luni ma tot chinui sa desfac piulita ptr reglaj (fara rezultat) m-am tot gandit la fel si fel de variante ptr a intari suspensia sa evit balansul (momentan am doar arcuri sport si amortizoare normale) dupa cateva zile de zapacit netu si calcule financiare am ajuns la concluzia REGLABILA NOUA NOUA NOUA....deci ceva pareri de TA TECHNICS?...astea-s cele mai multe pe piata la aceasta gama de pret bineinteles...astept pareri de la cei care au ca asa de auzit am auzit si eu multe...:D

Zici ca ai amortizoare stock si arcuri sport.Ce drop ai la ele fata/spate?Iti bate ceva in mers?Am un set 60/60 si vreau sa-l urc de asta intreb...tot pe amortizoare stock!!!

ON:Keep up the good work si nu te grabi cu bara!mai degraba una M decat difuzor:paper:

21UKS 16-11-11 22:42

Quote:

Originally Posted by Wilgax (Post 4719548)
Zici ca ai amortizoare stock si arcuri sport.Ce drop ai la ele fata/spate?Iti bate ceva in mers?Am un set 60/60 si vreau sa-l urc de asta intreb...tot pe amortizoare stock!!!

ON:Keep up the good work si nu te grabi cu bara!mai degraba una M decat difuzor:paper:

nu bate nimc, si se simte perfect la mers...drop-ul nu-l stiu dar e lasata foarte jos...toate calmatoarele de trafic le frec cu scutul..:D si pe spate la balans imi freaca aripile pe gume putin si am 205/45/16....ma gandesc ca daca ar fi si amortizoarele sport nu i-ar mai permite sa faca balans...valabil si pe fata cand cobor cu rotile de pe prostiile alea de "calmatoare" se sprijina pe scut (noroc cu el) la alea mai abrupte ma refer. De aici am plecat... cu amortizoare sport second nu clar...noi sunt destul de mult.....apoi nu mai e mult pana la reglabila....:D

daca vrei dupa ce le dau jos le masor sau fac ceva poze cu ele si alea stock eventual (va trebui ca le voi pune la vanzare):D

PS: daca imi iau acum reglabila, slabe sanse prea repede de bara M ;)....uitasem sa zic pe spate ET 15 si 9J...cu un ET rezonabil probabil nu mai freaca

21UKS 16-11-11 22:45

nu are nimeni pe masina TA TECHNICS sa-mi zica si mie daca e multumit....:sad:?

Wilgax 16-11-11 22:46

Quote:

Originally Posted by 21UKS (Post 4719596)
nu bate nimc, si se simte perfect la mers...drop-ul nu-l stiu dar e lasata foarte jos...toate calmatoarele de trafic le frec cu scutul..:D si pe spate la balans imi freaca aripile pe gume putin si am 205/45/16....ma gandesc ca daca ar fi si amortizoarele sport nu i-ar mai permite sa faca balans...valabil si pe fata cand cobor cu rotile de pe prostiile alea de "calmatoare" se sprijina pe scut (noroc cu el) la alea mai abrupte ma refer. De aici am plecat... cu amortizoare sport second nu clar...noi sunt destul de mult.....apoi nu mai e mult pana la reglabila....:D

daca vrei dupa ce le dau jos le masor sau fac ceva poze cu ele si alea stock eventual (va trebui ca le voi pune la vanzare):D

PS: daca imi iau acum reglabila, slabe sanse prea repede de bara M ;)

Ok.Am inteles.Daca poti si ai timp astept 1-2 poze sa vad dif intre stock si ce ai tu!Sa-mi fac o idee.Multumesc mult!

ON:Atunci axeaza-te pe o reglabila buna!:paper:

myky99 16-11-11 22:51

Quote:

Originally Posted by 21UKS (Post 4719602)
nu are nimeni pe masina TA TECHNICS sa-mi zica si mie daca e multumit....:sad:?

gogu ...adica smecher de mic...are userul...cautal..el are Ta Tehnix

21UKS 16-11-11 22:52

Quote:

Originally Posted by myky99 (Post 4719615)
gogu ...adica smecher de mic...are userul...cautal..el are Ta Tehnix

ok, ms;)

Lulaa 17-11-11 00:24

are un tov de al meu eu iam montato este super multumit are jante late pe spate pe 16

Cretzu_2oo6 17-11-11 02:22

salut, am inteles ca vrei sa vinzi hardtop'ul, ma intereseaza in ce stare este si cat vrei pe el...:D

Paulinho10 17-11-11 08:41

Vecine , lasa`mi si mie un id de mess pe privat sau indiferent :) sa stam de vorba ca oamenii

21UKS 17-11-11 08:51

Quote:

Originally Posted by Cretzu_2oo6 (Post 4719859)
salut, am inteles ca vrei sa vinzi hardtop'ul, ma intereseaza in ce stare este si cat vrei pe el...:D

nu se mai vinde...atunci vroiam sa-l dau ca gasisem unu negru ca si masina mea dar a picat combinatia...:-)

21UKS 17-11-11 17:12

maine vine reglabila.....:lol:

CatalinM6 17-11-11 18:24

Quote:

Originally Posted by 21UKS (Post 4721145)
maine vine reglabila.....:lol:

si bara de M...

21UKS 17-11-11 18:32

Quote:

Originally Posted by CatalinM6 (Post 4721345)
si bara de M...

:lol::lol::lol:bara ajunge sambata....dar e perfect ca maine sunt ocupat cu suspensia...ms;)

21UKS 18-11-11 10:33

1 Attachment(s)
ce frumos arata...:oops:

21UKS 19-11-11 22:58

....in sfarsit...montat si "reglat"... suspensia reglabila...:D...
am dat jos si pus la loc de m-am saturat pana am ajuns la o forma....acum am ajuns acasa....
dupa ce merg cateva zile probabil trebuie inca odata ajustata dupa ce se asaza un pic.....prima impresie e OK

maine o sa fac ceva poze...

All times are GMT +2. The time now is 18:56.

- Copyright 2026 4Tuning