![]() |
Re: E36 - \Inca un cabrio....
Quote:
Zici ca ai amortizoare stock si arcuri sport.Ce drop ai la ele fata/spate?Iti bate ceva in mers?Am un set 60/60 si vreau sa-l urc de asta intreb...tot pe amortizoare stock!!! ON:Keep up the good work si nu te grabi cu bara!mai degraba una M decat difuzor:paper: |
Quote:
daca vrei dupa ce le dau jos le masor sau fac ceva poze cu ele si alea stock eventual (va trebui ca le voi pune la vanzare):D PS: daca imi iau acum reglabila, slabe sanse prea repede de bara M ;)....uitasem sa zic pe spate ET 15 si 9J...cu un ET rezonabil probabil nu mai freaca |
nu are nimeni pe masina TA TECHNICS sa-mi zica si mie daca e multumit....:sad:?
|
Quote:
ON:Atunci axeaza-te pe o reglabila buna!:paper: |
Quote:
|
Quote:
|
are un tov de al meu eu iam montato este super multumit are jante late pe spate pe 16
|
salut, am inteles ca vrei sa vinzi hardtop'ul, ma intereseaza in ce stare este si cat vrei pe el...:D
|
Vecine , lasa`mi si mie un id de mess pe privat sau indiferent :) sa stam de vorba ca oamenii
|
Quote:
|
maine vine reglabila.....:lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
ce frumos arata...:oops:
|
....in sfarsit...montat si "reglat"... suspensia reglabila...:D...
am dat jos si pus la loc de m-am saturat pana am ajuns la o forma....acum am ajuns acasa.... dupa ce merg cateva zile probabil trebuie inca odata ajustata dupa ce se asaza un pic.....prima impresie e OK maine o sa fac ceva poze... |
| All times are GMT +2. The time now is 18:56. |
- Copyright 2026 4Tuning