![]() |
Re: My mk3 classic !
Daca omului ii place asta e tot ce conteaza..nu conteaza de unde sunt "stikerele" ..mie unu mi se pare interesant ;)
|
Cel mai idiot curent, asta cu sticker-bomb...
|
Quote:
|
Poate ca de aceea nu am pus stickere de care isi pune toata lumea...
Mie unul imi plac personajele sunt foarte funny... Si am dat cu lac peste si sper sa tina ! |
Mai bine-ti scoteai de la un centru dinasta de copiat-printat niste stickere mai de Doamne ajuta.Mergeai cu ele pe un stick si ti le faceau.
|
daca nu l-ai pus pe tweety tot degeaba :lol:
|
Arata funky , imi plac . Si legat de ce spune Rolly sa nu le mai dai jos never frate ca ramai cu urme de adeziv pe toata masina si trebuie revopsita integral dupa ! :hahano: hahaha
|
Arata foarte bine masina, o nelamrire am.. cum ai reusit sa faci semnalizarile cu rol dublu ?
|
Quote:
dubios cum pare el sticker plombul asta in realitate nu da rau deloc :-) |
Bec cu dublu filament si impuls pus pe bec de la firele din far de pozitie.
|
Quote:
Logic...daca dadeam 1 mil pe cartea aceea cu stiker bomb tot ciudatenii de stikere sunt...si asa pui unu peste altu si nu se observa...nu inteleg de ce atata rautate pe unii dar nu mai raspund la flame uri nimanui de acum incolo ! Multumesc Andrei !Ai un e39 foarte frumos !;) |
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
Quote:
@ Ontopic...haion in lucru !Maine se va repara si coltul unde este lovit si voi da si chit ! Nilss Custom ! ;) |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:52. |
- Copyright 2026 4Tuning