![]() |
Re: E46 - 318i
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Am mai facut un mic update respectiv volan sport + comenzi ! S-a schimbat total interiorul .
PS. Cine ma poate ajuta si pe mine sa leg comenzile in bucuresti ? Multumesc |
Astazi cu putina indemanare si putina informare dupa internet am reusit sa leg comenzile . O chestie de jumatate de ora :D
|
Quote:
|
Da nu este , trebuie cumparat tot ansablul . . am sa il montez in vara si pilotul !
|
4 Attachment(s)
Am facut rost de aparat am pozat volanul dupa ce am instalat comenzile :D
|
de ce nu iti rezolvi problema martorului de airbag la pasager? :d
|
Trebuie sa imi inchid circuitul din scaunul din dreapta insa nu am avut timp . . am sa o rezolv cat de curand si pe ea !
|
4 Attachment(s)
Nu am mai postat de mult ... cateva lucruri ce am mai facut pe la masina:
1.I-am schimbat bucsele de bascula am ales Meyle HD (dupa care am asteptat aproximativ 3 saptamani ca nu se mai importau) cu ocazia asta a fost ferificata toata directia si numai trebuie inlocuit nimic momentan.Sunt foarte multumit de ea are 1 an si nu am schimbat decat bucsele . 2.I-am cumparat un set de jante de iarna 3.Am dat folia rosie jos dupa stopuri, imi place mai mult cum arata fara dar ma gandeam totusi sa ii pun o tenta de negru cum am pus si pe semnalele din fata inca sunt nehotarat. Si nu in ultimul rand am facut un drum la mare cu 90-100km/h ca nu puteam merge din cauza bucselor si a rezultat un consum de 4.8 :lol: |
E frumoasa,imi place interiorul alcantara
De unde ti-ai luat presurile ? eu il am cam dus cel de la sofer si vreau sa sa-l schimb |
Multumesc frumos si a ta este foarte frumoasa si foarte ingrijita !
In legatura cu presurile daca este vorba despre cele de cauciuc le-am comandat dupa un site numai stiu exact dar daca esti interesat pot sa caut . Cele de velur care apar in poze asa am cumparat masina cu ele ! |
Mda,la cele care au venit cu masina ma refeream
Cele de cauciuc am luat si eu pt iarna :-) Bfta cu ea |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:57. |
- Copyright 2026 4Tuning