![]() |
Re:
Quote:
|
[/b]vb. numai prostii..
cineva ma intreba dunin. daca Subaru lui Andrei are 500 de cp. si a lui Sebi 400 de cp. un Subaru are 265 cp.+ tobe cap coada pana la 310 + un soft cat poate sa-l ridice? e adevarat ca al lui Andrei am auzit ca ar avea alte pistoane cat ar putea sa aibe un Subaru?[/i] |
poi intre 600 si 1000 cp? :D
|
Asta zice lumea. De Subaru lui Sebastian a spus cineva in megafon la Prisma cand se dadea, ca masina este pregatita la peste 400 de cai.
Si Andrei l-a lucrat pe Sebastian. Zvonuri... Da-le draqu... :lol: |
o mai spun inca odata pt toti..nu ca nu se poate sa aduci un subarula 400 cp..sau 500...etc...dar ca sa aduci un subaru la asa o putere nu merge numai cu nisate tobe fata spate..+electronica..si gata ai 400 cp..trebuie mai multe lucruri..prsepun ca turbo ii inca original la andrei sau la sebastian??nu stiu ce modificari au ei la masinai...dar eu am cautat pe net subru in germania si mai mult de 350 cp nam gasit cel mai tare subaru il au astia de la http://www.digit-power.ch/
|
Se pare ca romanii sunt mai bogati si mai inventivi. Se mai zvoneste dublu NOS si alte cacaturi... Nu cred nene, altfel, de ce nu se face o emisiune despre masinile astea ???
|
Re:
Quote:
|
Stai calm mane, ca asta incerc si eu sa-ti zic, ca mie imi cam par basme... Nu cred asa ceva... Si eu astept dovezi la fel ca tine.
|
4 Attachment(s)
Turbo110 sincer nu mai stiu eram oricum emotzionat ca ma dau cu el(avand in vedere ce a fost prima oara cand am participat si eu)in primul rand am pierdut startul, se vede din poza de pe site ca rotzile lu seby se invart iar eu ma uit la el si masina mea sta pe loc se vede clar in poza de pe site, plus ca atunci cand a fost sa schimb dn a 3-a in a 4-a nu am mai facut-o am lasat-o pe liber ca era cam la juma / o masina in fatza mea si nu mai aveam sanse. eu la start am plecat din inertzie ca l-am vazut pe el cum tzasneste ca din tun :P, nu ca daca as fi plecat bine castigam ;)
|
S-a dus binisor si masinuta ta :D La un moment dat aveam impresia ca se duce peste Subaru...sigur e stock a ta? :lol:
Oricum, imi place mult mai mult Evo! :twisted: |
Re:
Quote:
|
2 Attachment(s)
mersi, cu evo ala argintiu am plecat bine, cu seby am pierdut startu, anyway u tzin intre 3500-4000 de turesi o duc pana la 7000 si umpic la schimbare, rosu incepe de la 7000
|
cel cu evo argintiu mi-e amik, si a plecat de pe portiunea uda, a pierdut un pik la start, plus ca masina avea 1000 de km.... era luata cu o sapt in urma si i-a cam fost mila sa o rupa....
|
a mea are acum 2500
|
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:08. |
- Copyright 2026 4Tuning