Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   SPL (Presiune Sonora) (https://forum.4tuning.ro/371-spl-presiune-sonora.html)
-   -   Ganduri si trairi din audiomobilia romaneasca (https://forum.4tuning.ro/371-spl-presiune-sonora/261603-ganduri-trairi-audiomobilia-romaneasca.html)

ReLLaXX 05-07-11 13:54

Re: Ganduri si trairi din audiomobilia romaneasca

Quote:

Originally Posted by animalutz (Post 4444777)
Tu asculti cu amplificatoarele oprite... ca sa sune cald ... :))

La soare, cu geamurile inchise si caldura data la maxim. 8)

RollerMAN 05-07-11 13:59

nu RELAX tu nu ai inteles nimic...sau de fapt ai inteles...dar iti place sa bati apa in piua ca doar normal ca nu o sa recunosti aici ca am dreptate...doar ar insemna o revolutie. :))

animalutz...eu ascult cu boxele si amplificatoarele incalzite...ca sa sune placut...tu in schimb cred ca pui freonu de la AC pe ele...sa te zgarie cat mai bine pe creieri...

animalutz 05-07-11 14:11

Bai, cand o sa ai tu dreptate in orice privinta, o ia pamantul invers si ne intoarcem la maimute ( bine, tu ai luat-o oricum inaintea noastra). Pai le incalzesti cu flexu, ca sa sune. De unde ai scos-o pe asta cu freonu'? Nu stiai ca eu folosesc gheata carbonica, sa taie in SANGE??! Decat moale si puturos, mai bine tare si vartos ... :))

ludo_ludovic2003 05-07-11 14:19

o mare nebunie aici ...sa mor ... dar fiecare are rostul lui , si forumurile pentru astea cred ca sunt ... sa va certati ca alti sa invete ...insa sincer deja este mult prea mult...

RollerMAN 05-07-11 14:20

Vai animalutz...nu stiam ca esti si poet pe langa audiofil desavarsit

_vrx_ 05-07-11 14:23

Quote:

Originally Posted by ludo_ludovic2003 (Post 4444838)
o mare nebunie aici ...sa mor ... dar fiecare are rostul lui , si forumurile pentru astea cred ca sunt ... sa va certati ca alti sa invete ...insa sincer deja este mult prea mult...

Nu se cearta nimeni , se ofera lectii gratuite lui mr RollerMAN ...probabil si ultimele:D

animalutz 05-07-11 14:25

Vezi, nu stii tu multe prietene. Nu ma pot numi audiofil desavarsit, dar macar invet, ascult, mai ma documentez, chestii dastea minore, incerc sa evoluez.

RollerMAN 05-07-11 14:28

E bine ca ai vointa si inveti...pacat ca ti-ai ales prost persoanele de la care sa inveti.

_vrx_ 05-07-11 14:33

Quote:

Originally Posted by RollerMAN (Post 4444751)
Da...f bine spus...dar din pacate realitatea care o auziti voi..este distorsionata...d aceea exista aceasta mare problema...care unii nu o inteleg...ca voi ii invatati prost...ca asa trebuie sa sune..TARE si AGRESIV.....NU...nu asa trebuie sa sune...

Sa intelegem mai bine ...Daca un instrument de ex. cinelul suna agresiv in realitate (agresiv e putin spus) pe un sistem audio tu doresti sa sune cald si placut ?
Daca da insemana ca te contrazici singur , daca nu inseamna ca "din pacate realitatea care o auziti voi (TU)..este distorsionata "

Quote:

Originally Posted by RollerMAN (Post 4444751)
Pai voi ascultati intr-o camera cu marmura si scari...buna acustica...ce sa mai spun :)))

A fost doar un exemplu recent ...la palatul parlamentului nu se permit modificari pentru imbunatatirea acusticii , a fost mai mult decat suficient pentru a-ti da seama ce ceea ce inseaman muzica ....Daca il rogi frumos pe claudiu (rellax) iti poate explica si despre "camera muta" si eventual sa iti puna ceva poze (in caz ca mai are) de pe cand lucra in studioul de inregistrare.

animalutz 05-07-11 14:41

Pai invata-ma ma tu cum sa aud instrumentul cald si lesinat cand el in realitate e agresiv si puternic, cum bataia din toba sa fie mai degraba o mangaiere decat plesneala specifica ( DAA, DE ASTA II ZICE TOBAAAA), cum sa ma traga de maneca o chitara electrica, cand defapt un RIFF ( cauta in DEX) trebuie sa-ti scoale parul de pe maini. Pana una alta, imi aleg singur de la cine sa invat, si stiu sa fac diferenta dintre cum imi place, si cum e corect. Poate mie-mi place intr-un fel, dar asta nu zic ca e si CORECT!

RollerMAN 05-07-11 14:52

Nu, cinelul trebuie sa sune ca un cinel..dar nu sa te scoata din masina...deci ori ajustezi volumul/gainul...ori ajustezi egalizatorul din care este impins....ori faci ceva sa dispara reflexiile..una peste alta la marian in masina atat tweeterele cat si mediile erau agresive si nu sunau natural...ci intzepator....in schimb vocea lipsea si se auzea de parca nu mancasera nimic de dimineata...si la fel este valabil si pt partea de jos...kick si subbas slab..

ReLLaXX 05-07-11 15:04

Quote:

Originally Posted by RollerMAN (Post 4444919)
Nu, cinelul trebuie sa sune ca un cinel..dar nu sa te scoata din masina...deci ori ajustezi volumul/gainul...ori ajustezi egalizatorul din care este impins....ori faci ceva sa dispara reflexiile..una peste alta la marian in masina atat tweeterele cat si mediile erau agresive si nu sunau natural...ci intzepator....in schimb vocea lipsea si se auzea de parca nu mancasera nimic de dimineata...si la fel este valabil si pt partea de jos...kick si subbas slab..

Ok, hai sa incercam altceva. :) Intelegem ca cele scrise mai sus reprezinta opinia ta proprie si personala.

Acum, ca idee, poti sa ne spui (cu ceva detalii) cand si in ce context ai ascultat ultima data percutie la rece, LIVE, inclusiv faimosul cinel?

_vrx_ 05-07-11 15:12

Quote:

Nu, cinelul trebuie sa sune ca un cinel...

ATAT ! adica agresiv :D bunn...mai departe

In primul rand vorbeam despre cum trebuie sa sune un cinel , tu insa faci referire la o masina ,ba mai mult nici macar nu sunt vorbele tale .

Quote:

peste alta la marian in masina atat tweeterele cat si mediile erau agresive si nu sunau natural...ci intzepator....in schimb vocea lipsea si se auzea de parca nu mancasera nimic de dimineata...si la fel este valabil si pt partea de jos...kick si subbas slab..

In primul rand vorbeam despre cum trebuie sa sune un cinel , tu insa faci referire la o masina ,ba mai mult nici macar nu sunt vorbele tale .

Vad ca ai o mare pasiune pentru marian...ai poza lui pe desktop ?

RollerMAN 05-07-11 15:14

Quote:

Originally Posted by ReLLaXX (Post 4444945)
Ok, hai sa incercam altceva. :) Intelegem ca cele scrise mai sus reprezinta opinia ta proprie si personala.

Acum, ca idee, poti sa ne spui (cu ceva detalii) cand si in ce context ai ascultat ultima data percutie la rece, LIVE, inclusiv faimosul cinel?

MAINE sau mai am niste bilete cu rezervare pt pastele cailor...

@ vrx....nu am o pasiune....ci am o problema...ca masina lui a fost punctata mai bine desi suna mai prost decat a mea...

Nu sunt vorbele mele...dar ale cui? ..pana una alta eu am ascultat acea masina...

animalutz 05-07-11 15:18

Roller, iti recomand sa te duci sa dai chiar tu in tobe, sa plesneti tu cinelu, sa vezi cat de cald suna el. Suna asa de cald, fragil, dulce, pufos, incat iti vine sa inchizi ochii.

All times are GMT +2. The time now is 06:13.

- Copyright 2026 4Tuning