![]() |
Re: Ganduri si trairi din audiomobilia romaneasca
Quote:
|
nu RELAX tu nu ai inteles nimic...sau de fapt ai inteles...dar iti place sa bati apa in piua ca doar normal ca nu o sa recunosti aici ca am dreptate...doar ar insemna o revolutie. :))
animalutz...eu ascult cu boxele si amplificatoarele incalzite...ca sa sune placut...tu in schimb cred ca pui freonu de la AC pe ele...sa te zgarie cat mai bine pe creieri... |
Bai, cand o sa ai tu dreptate in orice privinta, o ia pamantul invers si ne intoarcem la maimute ( bine, tu ai luat-o oricum inaintea noastra). Pai le incalzesti cu flexu, ca sa sune. De unde ai scos-o pe asta cu freonu'? Nu stiai ca eu folosesc gheata carbonica, sa taie in SANGE??! Decat moale si puturos, mai bine tare si vartos ... :))
|
o mare nebunie aici ...sa mor ... dar fiecare are rostul lui , si forumurile pentru astea cred ca sunt ... sa va certati ca alti sa invete ...insa sincer deja este mult prea mult...
|
Vai animalutz...nu stiam ca esti si poet pe langa audiofil desavarsit
|
Quote:
|
Vezi, nu stii tu multe prietene. Nu ma pot numi audiofil desavarsit, dar macar invet, ascult, mai ma documentez, chestii dastea minore, incerc sa evoluez.
|
E bine ca ai vointa si inveti...pacat ca ti-ai ales prost persoanele de la care sa inveti.
|
Quote:
Daca da insemana ca te contrazici singur , daca nu inseamna ca "din pacate realitatea care o auziti voi (TU)..este distorsionata " Quote:
|
Pai invata-ma ma tu cum sa aud instrumentul cald si lesinat cand el in realitate e agresiv si puternic, cum bataia din toba sa fie mai degraba o mangaiere decat plesneala specifica ( DAA, DE ASTA II ZICE TOBAAAA), cum sa ma traga de maneca o chitara electrica, cand defapt un RIFF ( cauta in DEX) trebuie sa-ti scoale parul de pe maini. Pana una alta, imi aleg singur de la cine sa invat, si stiu sa fac diferenta dintre cum imi place, si cum e corect. Poate mie-mi place intr-un fel, dar asta nu zic ca e si CORECT!
|
Nu, cinelul trebuie sa sune ca un cinel..dar nu sa te scoata din masina...deci ori ajustezi volumul/gainul...ori ajustezi egalizatorul din care este impins....ori faci ceva sa dispara reflexiile..una peste alta la marian in masina atat tweeterele cat si mediile erau agresive si nu sunau natural...ci intzepator....in schimb vocea lipsea si se auzea de parca nu mancasera nimic de dimineata...si la fel este valabil si pt partea de jos...kick si subbas slab..
|
Quote:
Acum, ca idee, poti sa ne spui (cu ceva detalii) cand si in ce context ai ascultat ultima data percutie la rece, LIVE, inclusiv faimosul cinel? |
Quote:
In primul rand vorbeam despre cum trebuie sa sune un cinel , tu insa faci referire la o masina ,ba mai mult nici macar nu sunt vorbele tale . Quote:
Vad ca ai o mare pasiune pentru marian...ai poza lui pe desktop ? |
Quote:
@ vrx....nu am o pasiune....ci am o problema...ca masina lui a fost punctata mai bine desi suna mai prost decat a mea... Nu sunt vorbele mele...dar ale cui? ..pana una alta eu am ascultat acea masina... |
Roller, iti recomand sa te duci sa dai chiar tu in tobe, sa plesneti tu cinelu, sa vezi cat de cald suna el. Suna asa de cald, fragil, dulce, pufos, incat iti vine sa inchizi ochii.
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:13. |
- Copyright 2026 4Tuning