Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E30 - GL-22-GTR (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/261557-e30-gl-22-gtr.html)

Alyn93 03-09-13 19:08

Re: E30 - GL-22-GTR

Respect pt. toata munca si timpul depus succes cu ea in continuare si cat mai multe fonduri :D:D

GL91ANB 10-09-13 15:00

Incep sa se adune piesele si sa inceapa asamblarea :)

GL-22-GTR 18-10-13 18:24

26 Attachment(s)
In afara locului de munca si a diferitelor evenimente organizate, ma mai ocup si de ursulet. Incep sa ansamlez totul dupa manualul original in functie de proces. Toate componentele mecanice existente si in stare de functionare au fost spalete cu un amestec benzina-motorina si frecat periuta de dinti. A durat ceva timp ca sa curat caseta, ansamblu, cutia de viteze, motorul.... etc. Cu toate ca nu se uita nimeni in carcasa cutiei de viteze am vrut sa fiu eu sigur ca e totul nou si sa se vada toate codurile si stantele. Acum detin o alta instalatie electrica originala cu toate dotarile posibile, inclusiv trapa pe care nu o am. Din panoul de sigurante pana la capatul oricarui fir este doar o singura culoare. Cea veche pleca cu portocaliu avea pe mijoc verde si se termina cu albastru. In caz de se arde vre-un fir sa nu fiu nevoit sa o schimb din nou. Schimb doar sectorul intrerupt dupa codul de original afisat pe cablu. Incet incet am aliniato singur la milimetru fara nici un defect. Tin foarte mult la originalitate si estetica cu toate ca dureza foarte mult timp, dar rezultatul este pe masura. Mi-au venit de la vopsit capacelele, tunelele de aer ptr aerisirea franelor in varianta de iarna si bandoul dreapta spate care il aveam inainte din fibra. Pentru cei ce nu stiu ce inseamna originalitate pot vedea dopuletele care vin pe caroserie si clipsurile care vin prinse de bandou. Totu vine presat la linie. Cand clipsul de pe bandou intra in acea gaura cauciucata pusa pe caroserie se videaza. Nici macar o foaie de hartie numai poti baga intre bandou si caroserie. Mi-ma luat si parbiz nou si pana de craciun sper sa ii fac proba la instalatia electrica, sa-i pun plafonul negru cu cusatura rosie (nou si asta), dupa care geamurile ca sa o inchid. Le iau incet pe rand fara nici o graba ca si-asa au trecut 2 ani jumate de cand o am in lucru. Sper ca de acum in colo imi va fi mai usor fiindca numai am nici o tiganie, totul depinde de piesele noi care le cumpar, cat costa si in cat timp imi vin acasa. Pana cand o sa mai fac cate ceva va sta cuminte ferit de vremea urata, alaturi de un vw beetle din 1967 reconditionat complet dupa manualul original.

B-72-RZD 18-10-13 21:55

De apreciat, felicitari!

RacerJunior 18-10-13 21:58

Imi place de tine asa mult incat te-as lasa sa-mi faci multe. :))))
De-ar fi toti ca tine.

rover_cabrio 22-10-13 21:23

felicitari pentru masina !

KrYpToN 26-10-13 17:31

Bine bine Bogdaneleee,cand vin la galati vreau sa ma plimb cu ursu :))

Wilgax 27-10-13 09:21

Caroseria este revopsita in intregime?Exterior, interior, dedesubt?

In rest nu te grabi sa iasa treaba buna nota maxima pentru cum arata si pentru munca depusa.Asa se are grija de un BMW.

SiloS@1300 07-08-14 16:24

Ce-ai mai facut cu masina?

GL-22-GTR 04-02-15 21:41

29 Attachment(s)
Revin cu informatii despre proiect. Dupa toate tiganiile indepartate, am iceput procesul ansamblarii. Masina este cat se poate de curata. Am pus usile, le-am aliniat cum trebuie, manere noi. Veti vedea ce inseamna cu adevarat un kit M-Tech2 complet cu piese noi si ansamblat ca la carte, nu bari din fibra prinse in holsuruburi perforante si mastic. Momentan este montata doar bara spate. Nu lipseste nici un surub, clips sau siguranta de prindere. Cu toate ca sinele de prindere a barii spate au acelasi cod, cele de M-Tech2 difera cu o lamela in plus pe mijloc in partea din spate unde vine armatura. Chiar daca nu vede nimeni ce este sub unele ansamble, eu vreau sa fie in stare perfecta de la primu pana la ultimul surub. Incet si bine masina incepe sa prinda forme. Vizionare placuta

Cipilica 04-02-15 22:02

Īmi place. Accelerează ritmul că o să te plictisești și ajungi să īl dai. Mai știu eu pe cineva...

daman 07-02-15 09:03

felicitari domnule!

All times are GMT +2. The time now is 08:33.

- Copyright 2026 4Tuning