Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Masina mea : OPEL OMEGA By Dr.ZOZO (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/26150-masina-mea-opel-omega-by-dr-zozo.html)

MKE 18-11-06 13:47

Re: TUNING OPEL OMEGA By Dr.ZOZO

Quote:

Originally Posted by DR.ZOZO (Post 626777)
PUTINA RABDARE.acuma iam terminat iesirile la tobe prin praguri,si mecanismul hidraulic care imi va inpinge bara spate si fata 35 de Cm ptr a putea lua rotile jos,smechera idee nu?si masina intra la vopsit sa o dau in fuler ptr ca nu mai vad linia masini atatea culori si nuante are:)sapt viitoare pe la sfarsit promit ca pun poze.
pa.

prea tare DOCTORE....:D
asteptam poze ....

claudiu lucian 20-11-06 12:23

un adevarat doctor!!! masina in stadiul asta e deja.........no coment, cand va fi gata nu cred k vei mai avea rival in romania, nu va mai avea nimeni ce sa comenteze in fatza lui DR. ZOZO,felicitarile mele si......tot respectul pt un adevarat pasionat ;)

DR.ZOZO 20-11-06 19:51

merci,dar vedem ce iese din masina dupa aia mai vorbin.
merci inca odata

MKE 22-11-06 16:28

ZOZO hai cu niste poze.... nu ne mai fierbe...:D

b_m_r_02 22-11-06 19:16

poze nimik?

claudiu lucian 22-11-06 19:52

lasa-ti omu sa faca treaba, a avut bunavointa sa ne prezinte proiectul aici si nu l-am ai tinut secret k p cele d pana acum.

toti sntem nerabdatori sa vedem cum avanseaza proiectul, eu unul.....:lol: :dribble:

DR.ZOZO 22-11-06 20:03

Rabdare ,rabdare.

Bik3rBoy 25-11-06 16:02

asteptam poze...

MKE 25-11-06 18:22

zozo ...iar ne-ai uitat...:D

Al3xius 25-11-06 23:17

Quote:

Originally Posted by DR.ZOZO (Post 633050)
Rabdare ,rabdare.

Nu mai stresati omul ! Toti suntem nerabdatori sa vedem ce o sa scoata din omega aia dar haideti sa incercam sa-i respectam dorinta aceasta "sa avem rabdare" ! :)

quze 26-11-06 02:23

sincer .... daca tot pune poze , la de 4tuning day ... nu o sa mai fie asa mare surpriza :)

Ace Axel 26-11-06 11:30

atunci vrei sa nu mai puna poze!?

Al3xius 26-11-06 12:57

Quote:

Originally Posted by quze (Post 636958)
sincer .... daca tot pune poze , la de 4tuning day ... nu o sa mai fie asa mare surpriza :)

Crezi tu ? Si eu ma gandeam ca mai bine tinea secret proiectul si se intampla cum s-a intamplat cu cadilacul. Dar cred ca asa o sa fim toti mai curiosi sa o vedem live ca in poze arata intr-un mare fel ce face Zozo pe-acolo.

bodyspeed 26-11-06 17:41

Quote:

Originally Posted by Al3xius (Post 637291)
Crezi tu ? Si eu ma gandeam ca mai bine tinea secret proiectul si se intampla cum s-a intamplat cu cadilacul. Dar cred ca asa o sa fim toti mai curiosi sa o vedem live ca in poze arata intr-un mare fel ce face Zozo pe-acolo.

dap ai dreptate mie unu im i plac surprizele si cadi a fost una foarte reusita.. surpriza...
mai bine facea si acum asa... oricum sa vezi in poze si live.. e mare diferenta.. asa ca dr zozo mai bine zis o vedem la salon ;) live ... dar sa ne mai spui si ce e pe acolo.. ca nu stim ....toate surprizele... bafta...multa bafta
cel putin la salon la bucuresti ne-ai uimit cu niste trucuri :lol: :lol:

Bik3rBoy 26-11-06 17:44

vrem pozeee . . .

All times are GMT +2. The time now is 05:43.

- Copyright 2026 4Tuning