Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Ford (https://forum.4tuning.ro/121-masina-mea-ford.html)
-   -   Caruta mea tuner by Black Desire.. (https://forum.4tuning.ro/121-masina-mea-ford/26101-caruta-mea-tuner-by-black-desire.html)

vladimir_VLM 20-03-07 21:47

Re: Caruta mea tuner by Black Desire..

hmm... ideea e misto dar sa nu para ca 'ai facut rost de o capota si nai apucat sao vopsesti' bravo oricum, e vopsita sau e facuta cu potoshopul

vladimir_VLM 23-03-07 23:26

a si punei niste semnale albe, alea portocalii erau odata

CJ19TZU 30-03-07 16:46

si eu mi-am incaltat-o pe a mea cu jantele de aliaj (originalele de ford pe 15, de pe mai toate xr3i-urile), si 4 buc anv noi Dunlop SP Sport 01 195/50 R15 cu indice de viteza V ;) acuum asa sta in curbe de zici ca esti pe sine;) pacat ca mi-a fatat prietena mea motorul... compresie 2 pe pistonul 1 si 2. :(

vladimir_VLM 09-04-07 16:03

noi nu cam uitat voi nu mai veniti cu nimic nou? ceati mai facut cu portocala ? :))

ar 79 dix 10-04-07 21:03

negrutza face somn acuma, maine vine montat bassu in ea si statzia. sa prapadit bara spate si acuma astept niste fonduri ca o fac direct din fibra, adica spoiler. astept farurile rotunde sa apara din germany si sar putea sa o dau la schimb cu un xr3i identic(la culoare), daca ma ajuta dumnezeu,sau daca mai vrea ala sa faca schimb.

vladimir_VLM 10-04-07 22:14

dupa ce`ai investit atata intransa.... o dai la schimb?!?!?! dar bine cum stii tu, si eu as face la fel, daca as sti sigur ca nas lua una intro stare mai nasoala, frumoasa ideea cu farurile rotunde. la o prelungire a capotei nu teai gandit?> se poarta chestia asta

CJ19TZU 10-04-07 23:12

3 Attachment(s)
uite ceasurile mele de bord ;) ce ziceti? le gasiti si in thread-ul meu :P

vladimir_VLM 11-04-07 23:31

pai schinba masina sau doar motoru?? seaude ceva deun xr3i sau poate vreu cosworth aaaa????? :p doamneajuta bre

Alexandru Suedia 12-04-07 12:49

Dixie ai o masina frumoasa rau ce bine o iesit cum o aratat inainte si cum arata acuma deci foarte faina apropo am avzut ca asta micu tat pune poze cu ea cand ai facuto te-o ajutat si el sau doar statea si facea poze si se uitya la tine cum lucri ?

ar 79 dix 14-04-07 07:25

Quote:

Originally Posted by Alexandru Suedia (Post 847718)
Dixie ai o masina frumoasa rau ce bine o iesit cum o aratat inainte si cum arata acuma deci foarte faina apropo am avzut ca asta micu tat pune poze cu ea cand ai facuto te-o ajutat si el sau doar statea si facea poze si se uitya la tine cum lucri ?

ma jutat si el, mai mergea dupa bere, tzigari, mai tzinea si el de una alta acolo+pozele. potzi sa te gandesti ca a stat acolo aproape in fiecare zi timp de 3 luni, statea langa mine si mai baga de vina. oricum e un pusti tare pasionat, nici nu pot sa imi dau seama ce va face el cand o sa aiba masina,ca bicigleta aproape lunar face cate ceva la ea,cand vopseste jantele, cand cadrul si mai te miri ce. bv lui, se vede ca are pasiunea asta in sange.

Andre3y 14-04-07 20:09

Chiar aproape trei luni am stat lanag tine acolo intre orele 16;00 si 22;00 cateodata si peste.A fost fain e l-am ajutat si io cu cat pot.
Prelandez,Cater doula lucruri pe care le pierdeam si uitam unde le puneam.:lol: :lol: :lol: A fost fain ne-am distrat am lucrat si iata a iesit ce-va cand am vazuto prima data am zis ai de **** ca masina asta nu mai iese si uite ca a iesit.;)
Mie unul imi place foarte mult.

vladimir_VLM 14-04-07 22:31

Quote:

Originally Posted by ar 79 dix (Post 850701)
ma jutat si el, mai mergea dupa bere, tzigari, mai tzinea si el de una alta acolo+pozele. potzi sa te gandesti ca a stat acolo aproape in fiecare zi timp de 3 luni, statea langa mine si mai baga de vina. oricum e un pusti tare pasionat, nici nu pot sa imi dau seama ce va face el cand o sa aiba masina,ca bicigleta aproape lunar face cate ceva la ea,cand vopseste jantele, cand cadrul si mai te miri ce. bv lui, se vede ca are pasiunea asta in sange.

:))) mda buna asta cu tigarile si cu berea, si eu mam apucat de escroc am mai luat unu pt piese si deocamdata mut de pe unu pe altu, ma doare capu cat timp imi mananca masina asta (SI BANI) :))

ar 79 dix 15-04-07 07:57

1 Attachment(s)
VLADE asta e, nai ce sai faci!..daca vrei sa iasa ceva, itzi manci nervii si banii.

azi am mai cheltuit 150 de euroi pe sculele astea!

vladimir_VLM 15-04-07 09:08

bravo, tari sculele, chiar din intamplare nu stii cum pot sa scap de antifonul din portbagaj? fostul proprietar ia dat un strat gros de antifon negru,parca'i scmoala si arata ca dracu trebuie sa fac ceva sa scap de el sa dau eu cu un strat sibtire de antifon alb, aaa, am si ieri am mai si alta problema, ieri miam spart rezervorul, picura din el, ce pot sai fac ca solutie de moment, pana sal sudez ?!?!?! :(

vladimir_VLM 15-04-07 09:16

1 Attachment(s)
apropos tu nu teai gandit sati prelungesti capota peste faruri cum se mai face la escurile noastre :D

All times are GMT +2. The time now is 18:55.

- Copyright 2026 4Tuning