re: My Volf - 1.8 20vT - NT-89-HAI
ms mult
Quote:
felicitari pentru masina, inca un golf care arata foarte bine, ai renuntat la cealalta bara?bafta
|
da...am renuntat eu dar e la reparat si o sa se adapteze pe alta masina:)o sa pun niste poze cand o sa fie gata:twisted:
Quote:
asa ceva !!! deci e prea tare, pe bune, cum sta pe roti, culoarea combinata cu negrul de la faruri si grila, esti un exemplu de urmat pentru ceilalti cu mk3-uri. foarte clean arata acum, bafta!
|
Quote:
A iesit foarte bine bine. Lasata blana si cu jantele astea:X:X
|
ms mult...
Quote:
..cum se vad lupele?
..imi place cum a iesit
|
pe faza scurta se vade bine dar faza lunga e cam ciudata( bate in sus ) ca lupele sunt h7 si eu am adaptat bixenon pe ele...:)
Quote:
arata bine....insa eu zic ca fosta culoare era mai speciala sa zic asa....asa arata a un visiniu,iar inainte parca era ceva mai aparte....parerea mea
si poate arata mai bine cu fosta bara
sa ai parte de ea si spor incontinuare
|
e mult mai frumoasa culoarea asta...dar cand am facut pozele era umbra..in soare are o nuanta ciudata putin spre portocaliu...o sa urmeze si niste poze mai profi si o sa se vada atunci mai atent detaliile...ms,sa fie
Quote:
sa moara gibilan ce frumusete felicitari si sa ai grija de ea
|
:lol: o sa am,da-ti seama...d acum spalat numai de mine,daca se atinge cineva ii tai mainile,etc:))
Quote:
Foarte frumos, astept sa il vad live prin Arad. Bafta
|
pe saptamana viitoare o sa vin...ne intalnim atunci...lasa pe pm nr tau de tel ca nu il am...team salutat
|