![]() |
1 Attachment(s)
Am gatat Capri-ul. Trebuie sa spun ca la asta am muncit cel mai mult. Nu a iesit cine stie ce dar munca a fost destula!
|
Superb !!!! VIVI FIBRA scrie pe tine :D
|
SupeRNova
1 Attachment(s)
Incearca sa o tunezi shi pe asta. Te rog yo... :oops: . MERCI
|
2 Attachment(s)
Mda ma ocup si de asta. Dar trebuia sa o faci JPG si sa mi-o trimiti prin mail!
Am gatat si astra! |
frumos facut acel capri merita incercata fibra pe el... doar daka are shi motor calumea,tinichigeria facuta... shi altele...
EvLSant0s : Are motor ;) 1.3 x 2 si ink un pic daca nu ma inshel ;) |
2 Attachment(s)
for faby_16: Uite poza
|
Marfa :shock: :shock: :shock: ! mersi mult de tot pentru astra ! :shock: :shock:
|
mersic, cand ai timp.... te rog sa faci si spatele!
|
Re:
1 Attachment(s)
Hmm...de unde sa incep?Eu cand o sa imi iau masina as vrea sa fie un golf IV...si as vrea sa stiu daca ai putea sa faci un tuning virtual si unul realizabil....ma intereseaza mai mult cel realizabil..asha ca axeaza-te mai mult pe acela daca poti.Multumesc!
|
Mda! Sa speram ca ai bani de un R32! Sau R32 itzi iei??? Sa stiu! Oricum itzi fac ceva pe asta! Realizabil zic eu.
|
3 Attachment(s)
xxdadixx poti sa-i faci ceva si la clio al meu :oops: puneti si voi un link cu programul sa-i downloadez si eu.. nu prea am vazut clio symbol modif. nici pe cardomanin nu sunt, chiar sunt f curios cum ar arata.
Multumesc anticipat si raman dator |
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
Nova!
|
SuperNova
1 Attachment(s)
sal incearca sa o tunezi si pe asta dar as vrea sa o faci sa para cat mai real...merci mult de tot :lol:
|
Explica-te! Cum mai reala ca nu intzeleg! Mai realizabila in Romania sau cum mai reala?
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:48. |
- Copyright 2026 4Tuning