Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Oltcit (https://forum.4tuning.ro/119-masina-mea-oltcit.html)
-   -   Oltcit Trs (https://forum.4tuning.ro/119-masina-mea-oltcit/25945-oltcit-trs.html)

B-14-BYE 27-11-06 13:48

Re: Oltcit Trs

7 Attachment(s)
maine se da blendul. adika sclipiciul.. perla.. si lacul !

fasso 27-11-06 13:59

taci din gura ca a iesit pana acuma uimitor de frumos!e super si toba!ceva de genu am si eu pe fiat insa ti-am zis...o fi ea borla dar e varza...zici ca e gaurita cu bormasina!acuma nush ce dreaq inox o fi ala ca tare jalnic arata!de aia zic...daca cineva stie o toba finala de fiat punto 1.9 jtd din 2001-facelift 2002...dar cu o singura conditie...sa fie REMUS...o iau direct!nici nu mai stau la discutii!deja masina mea nu mai suna a masina sport...suna a tractor!:(...apropos...nu va lasati pacaliti de poza pt ca finalele de la toba din dreapta le am puse la oha...sunt de forma...sa para simetrica doar:)poate daca se gaseste o evacuare dubla nu o sa mai fie la oha:)cine stie!

fasso 27-11-06 14:02

Quote:

Originally Posted by e_Max (Post 634189)
fasso tu ai tot oltcit sau masina din poza e a ta

am avut oltcit dar l-am vandut din pacate!insa am ramas unul de-al vostru!fiatu e masina mea acuma!dar daca faceti vreodata vreo intalnire a oltcitarilor gasesc eu un oltcit pe la amicii mei sa vin si eu:)ciurs!

Magos 27-11-06 15:06

fasso, daca esti baiat cuminte, te primim si fara :)) ;)

alex, a iesit super!!! geez!!! :) oare asa o sa iasa si a mea, la fel de bine?? ;;)

sunt super curioasa cum o sa arate in ansamblu!!!

vali-tgm 27-11-06 15:09

vezi iti face magos invitatie sa mergi la o reuniune de oltcitisti cu ea si oltcitul ei :D. misto vopseaua abea astept sa vad intreg ansamblul. o sa iasa frumos. inceput f promitator

Magos 27-11-06 15:23

daaaaa vali, vezi ca stii?? :)

vali-tgm 27-11-06 15:54

mai asteapta putin fasso sa isi faca si magos un interior mai placut la vedere:D si cu ea inauntru o sa fie totul placut :D. hai ca is rau...:twisted:. on topic asteptam si restul masinii si lacurile ( sa nu zica lumea ca is off topic :))

NightClubRacer 27-11-06 16:01

oltcit power! imi plac finisarile de la praguri. Bafta in continuare! ;)

bogdanlascu 27-11-06 16:39

Quote:

Originally Posted by doarr4u17 (Post 638318)
maine se da blendul. adika sclipiciul.. perla.. si lacul !

din ce am auzit si cum mi-au vopsit mie masina totul se face odata ,se da fondul se lasa 30 min ,se da perla si dupa lacul vezi sa nu ai surprize

B-14-BYE 27-11-06 16:42

era prea rece.. si a dat decat 1 mana de vopsea.. maine da al 2-lea strat pe urma imediat face el din pistol.. sa iasa doar slipiciul din metalizat.. cika se numeste blend. si pe urma ii da lacul ! acum am bagat calorifere in garajula ala maine sper sa fie acceptabil

Magos 27-11-06 20:26

Quote:

Originally Posted by vali-tgm (Post 638503)
mai asteapta putin fasso sa isi faca si magos un interior mai placut la vedere:D si cu ea inauntru o sa fie totul placut :D. hai ca is rau...:twisted:. on topic asteptam si restul masinii si lacurile ( sa nu zica lumea ca is off topic :))

Nu'i asa??
=))

e_Max 27-11-06 20:47

Quote:

Originally Posted by doarr4u17 (Post 637519)
mi-am tras toba de inox.. la fel ca pe dacia !

auzi cat ai dat pe finala? si de unde ai procurato

e_Max 27-11-06 20:56

misto iesit vopsita sper sa se vada si blend in-ul in pozele viitoare sa incerci sa le faci la reflectia soarelui

B-14-BYE 29-11-06 19:04

9 Attachment(s)
niste poze cu volanu masina. si spoilerele in lucru

NightClubRacer 29-11-06 21:38

arata bine. ;)

All times are GMT +2. The time now is 12:50.

- Copyright 2026 4Tuning