![]() |
Re: Maşina mea: Astra h black pearl
Quote:
Imi poti da un PM cu pretul pentru piele si unde? |
In legatura cu tutorialul este simplu daca scri pe youtube schimbator astra h gasesti sigur
Ai pm cu restu |
8 Attachment(s)
Salutareee!!
Am reusit pana la urma cu jantele in sensul ca le.am pus distantiere spate de 15mm iar fata 10mm eu zic ca dau bn acum :) Am mai aplicat o cearaa ca tot veni primavara urmand sa fac un polish ca la cartee , las pozele sa vb :D Attachment 2968433 Attachment 2968434 Attachment 2968435 Attachment 2968436 Attachment 2968437 Attachment 2968438 Attachment 2968439 Attachment 2968440 |
superba masinuta sa o stapanesti sanatos
|
Dau foarte bine. Ce lungime de prezoane ai folosit la cele de 10mm? După calculele mele ar fi nevoie cam de patru, 25mm originale, plus 1 distanțierul. Trebuie sa īmi cumpăr și nu știu dacă gāndesc corect. :d
|
Multumesc!
Distanta prezonului este in functie de ce distantier vrei sa pui daca u ai prezonul original de 25mm parte filetanta si vrei distantier de 10mm iti iei prezoane de 35mm parte filetanta, doar la cele de 5mm nu se schimba prezoanele din cate stiu eu |
ok ok, dar tu ce lungime ai la prezoanele cu distantierul de 1 cm ? :D
|
Eu am de 40mm parte filetanta
|
Si nu sunt probleme ca ar fi prea lungi. Bun, mersi. M-am inspirat cu prea multe de la masina ta, is dator cu o bere. :))
|
Nu sunt probleme ca sunt prea lungi . Ee bn sa te inspiri dar sa nu copiezi :D
|
Salut! fii amabil, te rog... se simte diferenta intre filtrul de aer normal si cel k&n ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:34. |
- Copyright 2026 4Tuning