![]() |
re: Ford Fiesta MK6 1.4 TDCI
Quote:
|
Daca anuntai ca treci prin VN o studiam si eu mai bine :)
|
6 Attachment(s)
Câteva poze și de la Siret, Bacău :D
Nimic nou momentan la mașină, eu iarna lucrez la mașina iar vara nu dorm :)) nici eu, nici mașina... colind toată România. |
sper sa ajunga si fiesta mea ca a ta!!! :shock:
Bafta cu ea in continuare. |
Quote:
|
deocamdata nu fac thread pt ca nu imi permit sa lucrez la masina zi de zi , fondurile vin mai greu (sunt elev) .. dar sunt multumit de ea nu mi-a facut nici o surpriza doar benzina si consumabile la fel si opelul:-) bafta cu a ta !
|
Felicitari pentru Fiesta,arata bine ,imi place ce i'ai facut pana in prezent,spor in continuare.
|
E superba, sa ai grija de ea, in special de voi.
|
Quote:
Quote:
|
7 Attachment(s)
Nimic spectaculos în ultima perioadă, doar consumabile, multe excursi și muuulte poze. A venit toamna, o să mă apuc să mai fac câte ceva la mașină. Spre exemplu mă apuc să îi montez dezaburire pe oglinzi și să îi fac un mic eleron pentru haion. Alte idei mărețe nu prea am momentan.
|
Fratele mai mare cu ticozaurii
|
Quote:
|
9 Attachment(s)
Vine vremea rece așa că mă pregătesc din timp. Am montat "încălzirea" pentru retrovizoare :D Mai am de cositorit firele la buton și finish...
|
Quote:
Sa le folositi sanatos ! Si ... va asteptam si pe viitor ! |
Salutare aXXo si felicitari pt masina.A mea este exact la fel , doar k nu e metalizata.Nu stiu c motorizare are a ta , a mea are 1,3 benzina .As vrea sa te intreb cat te-au costat farurile pt k eu sunt innebunit dupa tunning ,dar stau cam rau cu banii ....momentan:oops:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:37. |
- Copyright 2026 4Tuning