![]() |
re: Oltcit Club 12TRS - CJ 94 LOW
2 Attachment(s)
Am pus aprinderea la punct cap coada folosind majoritatea piese noi acum totul este inregula.Carburatorul de 1300 reglat,multumiri Lorand Service.
2poze cu plafonul si stalpi..acum le-au venit vremea. |
2 Attachment(s)
Aldracu cauciucuri si jante...ca erou si fender roller-u:lol:
|
Quote:
|
Re: Oltcit Club 12TRS - CJ 94 LOW
Quote:
Mai este de lucru putin mai mult.Finisat fibra si retusat unde e nevoie chit,spritz si raschetata toata aripa peurma grunduita si rezolvate imperfectiunile.Vreau sa "finalizez" o aripa si sa o pun pe masina alatur de janta si cauciucurile respective am doua dimensiuni din care as alege 175-50-13 sau 195-55-13 ramane de vazut la fata locului,oricum incape la sigur 195. |
Quote:
|
3 Attachment(s)
:lol:Da,cele de 6,5J vor fi montate pe masina in viitorul apropiat.
Problema a fost nu cu incaltarea lor cu cauciucuri de 195.Problema a fost ca masina e Low si jantele si cauciucurile sunt prea iesite pentru pasaje si la un obstacol ceva...se intampla.. In poza de mai jos se vede (ca in canal:lol:) janta de 6,5J si cauciuc 165 este exact la nivel cu buza aripi... |
pai sa te vad ce faci cu spatele ... in situatia asta :) o sa ia destul de umflat ...:)
|
Spatele trebuie coborat sa fie la nivel cu fata si sa montez telescoape intarite.Legat de umflatul ariplor o sa va dezvalui mai multe detalii pe viitor.
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Eu nustiu cum masurati/numarati voi dinti...
O comparatie intre a fost .... si acum. Pe viitor o sa fac niste poze calumea in data ce vor fi si aripile montate. |
Quote:
|
Am coborat-o si acum am cu cauciuc de talon 70 ,1dejet jumate si telescoape spate intarite.
Cu cauciucurile care se vor monta masina va fi mai joasa si distanta intre aripa -cauciuc se va mari .70:arrow::arrow:55 |
coborata 2 dinti e degeaba daca nu se scoate tamponul de cauciuc de la telescop , plus ca si daca e scos la 2 dinti ajunge oricum la limita telescopului
|
felicitari ai o masina mai mult ca frumoasa! ma bucur sa vad ca sunt tineri printre noi care le place o masina clasica!...si care are rabdarea de a restaura masina copilariei sa zicem:D,...multa bafta in continuare, sa gasesti piese usor, sa ai timp, rabdare in tot ce faci! grija de ea:D
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:27. |
- Copyright 2026 4Tuning