![]() |
Re: Discutii despre cursa
Chiar nu este ok daca ganditi asa. Cursele nu s-au facut pentru R5-uri si nici R5-urile nu vor face mereu curse. Nu trebuie sa va organizati cursa in functie de masinile astea. Voi va impartiti grupele doar ca sa nu dati unul de altul? Nu e corect. Ramaneti in grupa voastra ca sa vada lumea cine e cel mai bun. Vreti cu alte masini? Faceti cerere de libere, dar nu luati cupa unuia din grupa superioara. E un paradox - ai zice ca urcarea in grupa superioara ar trebui sa se faca normal, dar nu e cazul R5-urilor care bat masini 3 grupe mai sus. Parerea mea, daca vrea vreun R5 sa urce in alta grupa, sa se bage la 200-250, sau mai sus. Dar nu luati dreptul omului din grupa D si E de a castiga, bagand un R5 acolo.
Voi cum v-ati gandit? Cel mai slab r5 din grupul vostru se baga la C, urmatorul D si tot asa... Si gata cursele, ca pleaca buburuzele cu toate cupele acasa. Pai cine ami vine pe viitor la curse cand se stie deja castigatorul? Voi sunteti ca Grinchi, care a furat spiritul Craciunului:lol: Voi furati spiritul competitiei! |
Quote:
|
Normal ca nu ! Daca cel din grupa superioara accepta o provocare pe cupa e problema lor, insa nu luam cupa nimanui ! Ei isi fac cartile in parcul auto !
|
Intrarea e p gratis nu ????? :D
|
bafta! poate ajungem si de prin buzau
|
ok!faceti cum doriti voi , nu ma afecteaza foarte tare. un lucru vreau sa stiu sigur: vine cineva cu masina lui jhonny sau nu.daca vina fac tot posibilul sa vin daca nu sansele sa vin sunt foarte mici. deci organizatorii sa-mi zica sau chiar la_chestiune. bafta tuturor
|
n-am citit chiar tot si nici nu am fost la curse la Craiova, poate s-a explicat deja, cum se desfasoara competitia? e cu cronometrare? piramidal? cam de cate ori se da o masina de la o clasa?
|
KWX , o sa-l las pe la_chestiune sa raspunda la intrebarea dumneavoastra !
Morro se va face in sistem priamidal ! Un singur castigator/grupa , varful piramidei ! Nu vom avea cronometrare ! O masina se poate da doar odata sau de 20 de ori in cazul in care are destui concurenti la grupa si este destul de performanta incat sa ajunga spre varful piramidei ! |
nu jitu dak o sa va putem intzelege vreodata.. cand am organizat noi cursa am bagat si acest sistem de urcare in grupe si s-au gasit alte motive de comentat.. Niciodata nu suntetzi multzumitzi de ceea ce vi se ofera.. nu sunt miliarde sa va putem oferi calitatea celor din afara.. dar cu putzinul care-l avem incercam sa facem curse fara pata! si ne mai si reuseste..
felicitari baietzi, jtiu ca va este greu, va tzin pumnii si sa va iasa o cursa foarte buna si cum orice organizator isi doreste multi participantzi, sa nu ducetzi lipsa! p.s. sa nu mi-o luatzi in nume de rau, dar si ca si la voi, s-a spus doar o parere! |
hehe....abia astept sa vad niste filmuletze de acolo....in special pe LKV.... sunt amator....dar imi place :twisted: bafta cu organizarea si la mai multe
|
eu is in petrosani acuma camera digitala e la bucuresti sa vad.... am memorie destula pe ea sa vad cum o aduc..:D
|
Sal baietii ai sa vedem ce o sa iasa vinerii acolo la craiova ia spunetimi si mie cati cai vine 55 kw ???
|
55 x 1.36 = 74.8 cp
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:44. |
- Copyright 2026 4Tuning