![]() |
Re: E39 - 520i
nu mi-ai dat nici un P.M dar am gasit anuntul :D ce sa zic, bafta la vanzare, eu as fi pastrat-o
|
nu ai primit PM?:shock:
pff...cn stie cu-i am trimis PM..:lol::lol::lol: asta e anuntul: http://bmw.anunturi-auto.4tuning.ro/...-10195997.html |
Quote:
|
Quote:
daca se vinde cu pretul asta,care si eu spun ca e foarte bun la cum arata si merge masina e foarte bn,daca nu va ramane a mea si gata! pot spune ca masina arata cu muuult mai bn in realitate decat in poze! sincer nush daca este vreuna in romania din 96 sa arate ca a mea!:D:P |
Quote:
|
da?:D
ehh...inafara de a lui si inca, cateva..:lol::lol::lol: a lui e superba..se vede ca a bagat destui bani in ea!;) |
Da da :D a mea e din 1996 si arata si mergea bibelou cand am luat-o ! Era curata , dreapta si nu troncanea deloc .. acum troncane mai tare din cauza rotilor :lol:
Eu zic ca pretul e aproape bun :lol: daca avea motor mai mare sau dotari multe era pretul bun ! |
poi la dotari in plus ca sa mearga tot in banii astia,treb sa aibe geamuri electrice spate sau/si trapa!ca daca avea interior din piele era altul pretul!oricum..poate c maine am sa va pun un 525 benzina tot neanmatriculat cu pretul pe el!;)in zona de Est a tarii masinile sunt mai scumpe!;)pe bune!
|
Ce consum are ?
|
poi cam 11-12 urban daca mergi normal.pe sport nush cat ia ca nu am incercat-o.
|
VINDE-OOOOOOOOOOOOOO SI IA-TI URSCHE` :d:d:d::d:lol::lol:
|
nu e timp de ursi acum...;)
|
deci....chiar se poate sterge topicul!masina s-a vandut!:|
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:38. |
- Copyright 2026 4Tuning