![]() |
Re: bmw 325
fie, admisie si clar si injectia sunt de 2.0. chiar nu are cum sa traga ca un 2.5 in cazul asta, daca vrei injectie completa de 2.5 cu delco calculator debitmetru galerie senzori si ce-ti mai trebuie vb ... tu ai luat doar blocul chel cu chiulasa si ai pun anexe de 2.0?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
pe cine bagati voi la portbagaj ma? zimi de unde eshti daca te tine p... aia a ta de rechin urias. |
Quote:
|
mda, se pare ca asa sunteti voi baietii din fetesti, cu un caracter care cam lasa de dorit, va rog sa ma scuzati ca am vrut sa ajut cumva, hth vezi ca prietenii de genul asta iti strica reputatia pe forum, mai ales dupa ce incepuse cat de cat sa se transforme intr-o discutie tehnica
|
Quote:
|
Quote:
|
hai mai lasati in pla mea cearta asta...oricum s-a ajuns unde nu trebuia si asta este,noi am vrut doar niste sfaturi dar altii au inceput si pla mea,,,in fine
|
in momentul asta motorul tau daca intradevar este un motor de 2.5 cu chiulasa de 2.5 si anexele care se vad in poze sigur nu are 171CP cat ar trebui sa aibe din fabrica :)
l jetronic este unul dintre primele modele de injectie electronica bosch care controleaza doar injectoarele fara posibilitate de chip motronic este o injectie care s-a pus din 87 si are delco in cap si controleaza si aprinderea si injectia si are si sonda lambda, suporta chip cam asta e generalizat |
aha deci asta e.sa stii ca nu demult gasisem in bucuresti u urs zax dacal stii mil vindea ieftin rau il luam pt motor si mia zis la tel ca are 2,7 cu 2,5 da nu lam luat ca ajuns acoloneam limbat si masina se taia benzina la 4mii si ceva de turee si navea delcou in cap.da avea ce va vlaga.ce parere ai era 2,7 cu 2,5 sau era 2,7 simplu eta.?
sau tre sal vezi ca sati dai seama deci e un urs negru cu serii pe naspa are nr zax |
Quote:
|
Quote:
tragea destul de bine pt un eta fara absolut nici o modificare |
Quote:
|
bara m technic II si volan de M parca
|