Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii KIA (https://forum.4tuning.ro/594-discutii-kia.html)
-   -   Kia (https://forum.4tuning.ro/594-discutii-kia/25199-kia.html)

JohnnyX 05-02-09 22:58

Re: Kia

Cam cat mai ai? Eu numar orele, zilele si lunile pana in iunie cand o sa incep scoala...:dribble:

norbi_bidi 05-02-09 23:04

Quote:

Originally Posted by JohnnyX (Post 2041943)
Cam cat mai ai? Eu numar orele, zilele si lunile pana in iunie cand o sa incep scoala...:dribble:

cand va fi vreme mai buna ii fac poze si revin... 8)
fata de pozele alea i-am mai pus si jante...

offtopic: am exact un an pana incep scoala... (sper sa treaca repede)

JohnnyX 09-02-09 11:29

Au trecut 3 saptamani de cand i`am trimis PM lui Zoliat legat de usergroup`ul Kia si nu am primit nici un raspuns. Ce am mai putea face? :(

Lecca 09-02-09 13:46

pretty much nothing... pe unele din forumurile dedicate altor masini e mai putin activitate ca aici, dar asta e...
topicul asta ar putea fii separat lejer in alte cateva, gen consiliere achizitie, prezentare generala, jurnal de bord (masinile fiecaruia) , posibilitati tuning, etc etc. plus ca nimeni nu poate nega activitatea si interesul starnit de topicuri precum proceed vs gtc sau ceed vs peugeot 308.... nu vad nici un motiv pentru care nu ar exista un forum dedicat kia, asa cum are si Chevrolet, Hyundai, etc etc.
pt admini: atata vreme cat nu exista un forum dedicat, nici posesorii nu sunt motivati sa aiba activitate...

JohnnyX 09-02-09 13:52

Asa este Lecca.... pacat ca nimeni nu vede aceste lucruri si nimeni nu apreciaza eforturile pe care le facem.

Lecca 09-02-09 14:20

nu e vb de apreciat eforturi :lol: ca nu de asta postam aici, ci ca sa avem si noi coltisorul nostru .

JohnnyX 09-02-09 14:29

Pai si tastatul e un efort :)) :lol:

eMH 09-02-09 19:16

Exercitii pt "dejte" !!
Eu i-am zis de multa vreme lu' Gratzian mi se pare,dar acelasi rezultat...

norbi_bidi 09-02-09 20:55

OnTopic: am pus pe usi ceva "chestii" (nu stiu cum se numesc)... sunt negre... nu se vad ca sunt pe usa... se pune la capatul usii pentru a nu da cu usa in ceva. E ceva plastic dur si daca deschid usa si dau cu ea, dau cu plasticul ala :-)

OffTopic:lasati offtopicul... o sa incerc sa vb si eu sa se faca separat pentru Kia... revin daca e ceva nou :-)

JohnnyX 10-02-09 19:04

Mi se par foarte practice chestiile alea, mai ales ca garajul meu e destul de ingust. Imi poti da mai multe detalii te rog? :D

norbi_bidi 10-02-09 19:16

5 Attachment(s)
nou: mi-am luat capace... se vad in pozele de mai jos (mi-am luat si la masina si la scuter) 8).... se vand la set de 4 bucati, 25 lei setul :-)

@JohnnyX: despre acele chestii de pe usa. si alea se vand la set de 4 bucati si se lipesc pe usa... 15 lei setul :-)

JohnnyX 10-02-09 19:20

Multumesc ! O sa incerc sa caut si eu. Sper sa gasesc...

PS: Frumoase capace. Numai sa ai grija sa nu ti le fure baietzii...

norbi_bidi 10-02-09 19:30

Se gasesc pe la "piese auto"... Cel de acolo mi-a dat o revista de "tuning" si erau astea acolo si mai erau tot felu. Ce imi trebuia ii spuneam si comanda.

eMH 10-02-09 19:47

Pai cred ca din reviste din astea de tuning "obor style" isi comanda piesele astia de isi fac masinile atat de misto,incat apar la rubrica kitsch tuning :| !
Nu vreau sa exagerez,nu vreau sa jignesc pe nimeni,da' mie mi se pare un accesoriu care strica imaginea masinii.
Cum ar fi acum sa ii pun o bucata mare de cauciuc in fata,in caz ca intru in cineva ??
Sau un cadru cu inca un set de roti pe fiecare parte,ca sa fiu sigur ca nu ma rastorn ??
Eu cred ca masina trebuie lasata asa,pur si simplu trebuie mai multa atentie cand deschideti usa.

norbi_bidi 10-02-09 19:49

nici nu se observa pe masina... vei vedea in curand in poze! cand intrebam pe cineva ce e nou? nu isi dadeau seama

All times are GMT +2. The time now is 02:37.

- Copyright 2026 4Tuning