![]() |
Re: CONCURS FOTO
eu votez , 68.Cozmescu Alin - Lamborghini Murcielago & Harley Davidson Highway Patrol ...este cea mai reala din punctul meu de vedere...
|
Vot - 62.strada - Citroen C4 , pentru ca.. imi place!
|
Vot Cozmescu-Alin pentru originalitate, sacrificiu, şi motocicleta de poliţie care este reprezentată frumos de către Maisto.
|
Vot Vasyxplod - Chevrolet Caprice 1987 deoarece imi place modelul ales si culoarea.
|
Il votez si eu pe Vasyxplod.De ce?Simplu pentru ca merita sa castige cu adevarat.La cate critici a primit,la cate huiduieli pentru simplu fapt ca are multi prieteni.Eu sincer sa fiu il admir, ca a putut sa adune atatia oameni sa il voteze.In rest despre macheta ,ce sa zic ,nu este genul meu de masina,dar e ok.Oricum a reusit sa detroneze multe Autoarturi,printre care si al meu.Stiti cum se zice buturuga mica detroneaza carul mare.Succes la toata lumea!
|
ALIN COZMESCU in vizunea mea merita sa castige. Pentru modul in care a prezentat, pentru idee, unghi, sacrificiu final al lamboului :) & so on. Deci ALIN COZMESCU primeste votul meu.
Felicitari tuturor. |
+ Cozmescu Alin , pentru originalitate si pentru ca pur si simplu imi place
|
Clasament:
1. Alin Cozmescu - 20 de voturi 2. vasyxplod - 16 voturi 3. ciprian_f - 7 voturi Alin este castigatorul concursului, multumim pentru participare tuturor concurentilor. |
| All times are GMT +2. The time now is 00:43. |
- Copyright 2026 4Tuning