![]() |
Re: vand piese Vento/Golf3
am si eu nevoie de plafon(interior) pt golf 3 in 4 usi fara trapa dak ai da si mie pls un PM
|
salut paul!mi-am luat un golf 3 gti si am probleme cu bobina de inductie!numai imi da scanteie pe fisa principala!cand ii dau la automat imi da inauntrul bobinei scanteia!poti sa ma ajuti cumva te rog mult!
|
o722999595, suna-ma si facem o verificare a bobinei si alte masuratori.
|
sal.....imi poti spune si mie cat costa scaunele si cu bancheta din spate...ca am si eu un vento si imi trebuie neaparat astea.m-am interesa si plafoniera dak le mai ai......ast rasp.mc mult
|
Alyn imi pare rau, nu mai am scaunele, plafoniera ti-o pot da dar cam peste 1 luna, astept sa-mi vina una cu comanda pentru trapa.
lista actualizata -usi fata+spate partea soferului -alternator golf3 1,6 de 70A -alternator 1,8 Valeo, pentru piese de schimb(carcasa, bobinaj) -bord G3/Vento, cu torpedou -ansamblu volan reglabil G3/Vento, compus din dispozitiv reglaj, ax volan, volan, -set complet plastice interior: praguri, stalpi fata, central si spate(pt vento), restul merg si pe G3 -arcuri fata si spate -1 amortizor fata stare f.buna -blocuri optice spate Vento:semnalizari, stopuri stanga dreapta, -consola centrala cu tot cu aparatoarea de la frana de mana(cu scrumiera) -chederele usi si portbagaj -ornamentele din cauciuc de pe plafon(din exteriorul masinii)pt Vento -punte fata -etrieri fata, discuri spate, saboti ok -catalizator cu tot cu tubulatura, inclusiv elementele de amortizare -jante tabla 4x100 cu cauciucuri Barum Bravuris 185/60/14 cu inele ornament |
oricum mc mult...dak o sa mai am nevoie de ceva iti las un reply
|
alternatorul la ce pret il dai?ma intereseaza pentru al monta pe dacia berlina
|
160 lei si are fulie pentru curea V
|
nu mi-ai zis de ce curent are......cat amperi?
|
Scrie in anunt, 70A
|
ahap........pare suepr interesant.....dar o poza nu ai?
|
ZI UN PRET PE SCAUNE
|
Scaunele s-au dat demult
Revin cu poze cu alternatorul. |
4 Attachment(s)
poze cu alternatorul BOSCH 70A
|
are sistem asemenator cu ala de logan nu?nu cred ca il pot adapta in vre-un fel pe berlina
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:59. |
- Copyright 2026 4Tuning