![]() |
Re: Accidente, tamponari, avarieri
Unde pot sa duc eu masina la reparat sambata. Capatu de bara sa mi-l fac si unghiu de fuga ??
|
hmmm...si Domnul Rbo a decis sa ni se alature pe aceasta sectiune...printrun derapaj "extraordinar" in acul de par al drumului pe poiana...;) misto tare ma..vrem poze;)...las ca bine ca esti u ok...;)
|
Nu am poze :| nu e nimik grav ... doar janta praf cauciucu praf capatu de bara rupt si cam atat la prima vedere(a lu flow)
|
Quote:
du te maine la magazinele de piese auto cumpara capatul de bara daca l gasesti pe stoc ia un mecanic si mergi cu el sa l schimbe unghiul de fuga si ce se mai constata ulterior se pot face linistit luni martzi in colo ps : sa se uite cineva sa nu fie si si bieleta de directie bulita dar din cate am vazut eu capatu de bara s a rupt si bieleta parea ok , oricum va fi destul de greu de scos bucata ramasa din capat de bara in bieleta |
Bah .. apai ce pot sa zic eu e ca am duso la casco si sa vad acum ce trebe sa-i schimbe .... asteptam
|
vezi mah.... cand ti-am zis sa-ti vezi de treaba nu m-ai ascultat :lol:
|
si itzi vine a rade !?
|
doar un pic ... dar nu de bucurie sau din rautate ... cum te gandeai ;)
era mai mult un zambet prietenesc |
stai linistit nu ma gandeam la asta, dar mi se pare totusi deplasat sa "zambesti" la necazu` omului chiar daca este din prietenie ... :/
parere PROPRIE si PERSONALA ! |
ok... (10 caractere plm)
|
|
Quote:
|
Frate da voi unde va parcati masinile de aveti atatea "accidente" si majoritatea knd masina e parcata.
|
http://www.metacafe.com/watch/351176...olo/...inainte
in aceasta filmare a franat inainte de sensul giratoriu :( |
imi pare rau dar a disparut filmarea :(
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:48. |
- Copyright 2026 4Tuning