![]() |
Re: Ce ai facut azi la masina?
dute bai baiatule, continuati activitatile taranesti in continuare
|
dupa cate cratime ai folosit se vede imediat ca esti din centrul orasului.
:) pe sistem. ca sa nu mai amintesc si de grosolana redundanta. nu mai fiti asa incordati ca sunteti inca tineri. |
Omu e in ton cu moda, isi foloseste timpul pt a face pe troll-ul pe internet.
|
3 Attachment(s)
Am montat un condensator de 1,5 farazi... am dat statia blaupunkt si am cumparat una noua Magnat :D am spalato si i-am facut poze ;))
si ca sa fiu si eu la moda ca voi... am dat comanda astazi de suspensie reglabila :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Suspensie sport si degeaba... :) pe fata o pot lasa lipita si mai am filet... pe spate e lasata la blana si mai raman 2 degete intre roata si aripia :(.... Intrebare printre cunoscatori... ce trebue sa ai pun ? jante mai mari se schimba ceva ? dar jos reglajul pe spate ? arcul taiat ?
am 30 de km facuti cu suspensia.. pe fata am reglato mai sus cu 1 cm de roata.. si dupa 10 km s-a lasat de imi atinge aripa in roata... intrebare... exista posibilitatea sa se mai lase pe spate dupa ceva km ? |
1 Attachment(s)
:arrow:
|
Am pus noua toba .Se aude foarte bine,mult peste asteptarile mele.
|
Azi am rezolvat cu inchiderea centralizata (multumiri lui Gogu si Teo pentru montaj si lui Trafy pentru indrumare).
|
1 Attachment(s)
Cauciucuri de iarna si jante gri mat :))) ( jantele sunt la vanzare 5 bucati 120 euroi ) sunt in spritz kit... trebue doar vopsea data peste )
|
Misto, misto... Nu imi dai si mie una din ele ?!
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:47. |
- Copyright 2026 4Tuning