Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Drift Section - Sideways Action (https://forum.4tuning.ro/361-drift-section-sideways-action.html)
-   -   Drifting - fun,sport, pleasure,tech (https://forum.4tuning.ro/361-drift-section-sideways-action/24331-drifting-fun-sport-pleasure-tech.html)

Bass-Evolution 02-04-07 14:13

Re: Drifting - fun,sport, pleasure,tech

Respect...

wlady 03-04-07 09:23

Se gasesc pe torrentele din romania cateva filme frumoase cu scena drifturile din suburbia Tokyoului si din State. Oricum, m-ati bagat in boala cu FWD drifting

catalanu 06-04-07 19:05

Quote:

Originally Posted by BogdanNZ (Post 807863)
Si pt ca tot am vb de Tokyo Drift la inceputul threadului asta, hai sa vad cati din voi a fost atent si stie care sunt cei mai buni 2 drifteri care apar in film(de altfel si singurii drifteri adevarati)?
Hint: nu e nici unul din personajele principale ;)

Gata.Mi-am dat seama:
Deci cum spuneam: pescaru(cel fara tigara in gura) este Drift King(din ralitate nu din film:lol: ) Iar al doilea este Han.Mai joaca si in Tokio Underground.:-P

alin.filip 05-10-08 09:42

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by BogdanNZ (Post 571944)
Si inca 2 tehnici pt cei care intradevar au cunostiintele si masinile necesare pt drift la cel mai inalt nivel.

7)S-Drift
Aceasta tehnica e greu de explicat si necesita o sicana gen S, cu o curba la dreapta urmata imediat de una la stanga.Intrand in prima curba(dreapta) in alunecare(in drift folosind procedeele de mai sus) vireaza spre stanga, si odata ce ai trecut de apex si depinzand de distanta pana la curba la stanga, orienteaza fatza masinii in directia curbei la stanga prin aplicarea franei sau lasarea acceleratiei pt a arunca fundul din zona de aderenta.Acest procedeu face dundul masinii sa danseze!!! :D, dar e nevoie de un 2-way LSD.

8)Drift infranat
In mers, franeaza puternic pt ca distributia de greutate a masinii sa fie mai spre fatza.Apoi intoarce volanul puternic.Normal ca asta va face ca spatele sa iasa.Acum accelereaza si continua driftul :).Trebuie sa cresti viteza in curba pt a continua.Cu cat viteza e mai mare, cu atat mai usor e pt rotile din spate sa piarda aderenta si sa inceapa sa se invarta in alunecare, deci cu atat mai usor e sa continui driftul.Schimband setarile la suspensii(daca sunt reglabile)si frane(saboti noi) sunt necesare pt acest procedeu sa iasa ca la carte.

Ultimele procedee se pot combina, dar numai dupa ce soferul a inteles perfect procedeele de franare si alunecare si isi cunoaste perfect masina.Ideea e ca la un moment dat se poate folosi frana de picior si alunecarea va avea loc cu mult inaintea intrarii in viraj.Asta inseamna un drift mai lung, mai spectaculos, si viteza mai mare.

Sunt si eu un amator al driftului si am opservat ca ai omis un lucru foarte important:balansul pe care trebuie sa ti-l faci inainte de intrarea in curba.

expres 19-12-09 22:28

ce faci cu FWD nu se poate numi drift , ci doar un powerslide

nicholas 22-12-09 16:55

Mult respect pentru acest sport.

alingb 21-07-11 19:30

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by alin.filip (Post 1792799)
Sunt si eu un amator al driftului si am opservat ca ai omis un lucru foarte important:balansul pe care trebuie sa ti-l faci inainte de intrarea in curba.

Dc spui asta?? ti se pare greu sa faci acest balans?
este foarte usor : EX faci rapid stanga - dreapta - stanga si gata balansu ! si intri mai usor in drift asa ! m-am apucat de acest sport de curand si am prins miscarile foarte rapid. Mai mult bataie de cap am avut cu acea miscare sub forma de 8 sau S , dar am rezolvat-o.

alexone 01-08-11 09:21

Cateva incercari de gogosi ...
https://www.youtube.com/watch?v=TDDaEvRTBCw

All times are GMT +2. The time now is 12:16.

- Copyright 2026 4Tuning