![]() |
Re: E36 - My e36 TM
Quote:
|
toata treaba va fi sub control.....sapt asta cand terminam tot...totu e planuit am vb si cu luci azi ca am fost pe la el:-)
apropo bmw e36 M3 3.2 manual la dezmembrat care doreste info PM... |
10 Attachment(s)
update...am mai lucrat cateceva la masina...vand interioru cu tot cu fete de usi si fetele spate.....:-)
am facut jumate mai trebuie sa fac jumatate :lol: dar suntem pe drumul cel bun zic eu... n-am apucat ca am vrut sai dau blana jos probabil nu o sa fac maine ca na e zi de spalat masina si plimbat da poate apuc luni sai dau blana jos ca na...WE LIKE IT LOW...:-) Multumiri WEST GARAGE ink o treaba bine facuta...urmeaza partea a doua :lol: |
masina e superba.....dar rollbar-ul ala nu e deloc ... nici functional , nici estetic..nici nimic...chiar ai gresit :(fa-l calumea sa fie treaba treaba :)
numai bine.si spor la munca ! |
ce nu e estetic?ce nu e functional?unii dintre noi avem si alte gusturi...at daca nu e functional roll-u deci il consideram piesa adaugata de moft...ca si rotile pe 10j...suspensia reglabila ca nu e functionala...m-packetu...pai le lasam stock si toti le facem la fel.....nu??si sincer nu te supara pe mine dar eu nu folosesc o matza coupe pe post de masina de familie poate altii da....anu asta masina mai ramane cu motoru asta pana dupa ce trece vara dupa se trece la alt capitol...masina vreau sa o fac si de mers zi de zi dar si de dat cand am chef...
|
ce satana e mega mucu ala?!!!!!!!! tu? X men?
|
:)) bv man imi place ce vad...mi-ai luat-o inainte cu modificarile la interior,in schimb eu ma opresc cu rollcage-ul la jumate
|
bravo...succes in continuare cu ea...de unde ai luat rollcage-ul;)
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
functional- ce rezistenta are rollcage-ul ala? cu tevi indoite.... talpi de 5cm pe caroserie ... fix 0 la tine este doar de farmec.....farmecul X-ului:lol: daca asta ai inteles tu din postul meu .........nu sunt un utilizator de jeep-.crede-ma:)) mergi pe stilul race....bun ...dar ziceam sa o faci calumea.... daca tot bagi rollcage.scaune scoica...macar sa fie calumea... numai bine |
Quote:
|
Quote:
daca nu va ramane asta , e foarte bine.... spor la lucru ! |
stiu ca sunt....dar eu la randul meu l-am luat gata facut....nu l-am facut eu....a fost pe un 2.5 T e36 de la pitesti sau de prin partea aia....el in principiu o fost facut ok dar poate cine l-o sudat nu prea a avut cunostinte ca e foarte incarcat....nici mie nu-mi plac sudurile alea dar deja eram satul sa il tin in garaj(mentionez ca am abuzat de garaju lu caius :lol:) si at am decis sa il pun macar ala in spate numa bine am vazut ce si cum unde vine asezat si ce trebuie retusat.....asa potis a vi si tu in tm sa iti arat roll-uri de europene sau mergem imrepuan la brasov si vedem roll-uri de WRC deci nu contest ca exista altele mai bune dar pentru ce-mi trebuie mie este suficient...poate cand voi schimba motoru si va veni mica bestie v8 atunci o sa regandesc rollcage-ul dar momentan pentru prapaditu meu de 2.5 si pentru o etapa sau 2 de drifturi este foarte ok...in plus duce lumea in eroare :lol:
|
Quote:
parca e din alt film cusca aia ..nu are nici o treaba cu masina daca vrei ceva frumos de desig il faci din teava de inox de balustrada sau din aluminiu carne subtire si usoara ...daca vrei ceva profi faci din fier ...din fier cu o teava de 6 metri ai rezolvat treaba ...dar suduri facute cu cap si MIG/mag nu cu electrod |
nu am vrut teava de inox ca nu imi pun balustrada in masina :lol:
fiecare cu parerea lui...altii cu muzica altii cu altceva.....amandoi aveti dreptate din punctu vostru de vedere.... |
| All times are GMT +2. The time now is 07:54. |
- Copyright 2026 4Tuning