![]() |
Ca sa incheiem discutia pe acest topic va spun si eu ca cea mai puternica rasnita din Romania este Mercedes-Benz CL 65 AMG asa ca lasati-o balta . Legata de o masina tunata ea poate fii numai un Impreza STI canda am sa aflu numele propietarului si cateva poze am sa le fac publice am inteles ca persoana in cauza ar vrea sa treaca pe la un bank de proba 8)
|
:?: Sa-r parea ca acel Cayenne de 700 de cai se vrea a fii cel mai puternic din romania . Ma intreb daca la salonul de la prisma de luna aceasta va fii un banc de teste unde se va masura puterea motorului :?:
|
de la vrut pana la avut mai este.... :lol: deci care ii cea mai tare masina pana la urma?nu cred ca in romania exista asa un bank perofrmant de masurat puterea masini mai ales cand vine vb de 700 cp....
|
baieti, in caz ca nu stiati...mai exista si un corvette Lingenfelter de vreo 650cp, si mai e inca unu si mai si, si mai sunt destule masini mai puternice de 600cp...
|
Noi ne referim in Romania poate nu ai inteles nu inafara granitei si in orice kaz coverttul de care aduci aminte este mic copil in comparatie cu adevaratii monstrii
|
zici tu?
cam d-asta nu prea mai posteaza multi, pentru ca sunt o gramada alti bagatori de seama... si ca sa fiu in topic...masina e in bucuresti, iar baiatul a avut de ales in america intre 3 motoare Lingenfelter: unul mic de 450 cp, unul aspirat cu sistem de alimentare cu aer comprimat in injectoare, si unul biturbo de 1250 cp, la preturi f apropiate; a optat, pentru romania, pentru 650 cp... |
Vino cu poze Bytzule, ca de legende suntem satui. Si eu am un Charger de 900 cp, dar mi s-a stricat aparatul digital... :wink: Si mi-e lene sa fac poze cu Smena 8...
|
ma stii pe mine ala cu camera sau telefon cu camera?
da vorbim cu ford si se rezolva cumva si chestia asta... sau esti si tu d-ala de-ai vazut un m5, un mert carlsson, si zici ca altceva mai tare nu mai exista? |
Pai tocmai Deshteptovich, ca eu nu zic nimic fara sa am dovezi. Asa ca sari si cauta poze... :wink:
|
hondare, cred ca este membru retromobil... nu stiu sigur, dar exista masina.
|
Pana nu vad nu cred asa nu am crezut nici de Gamballa si acuma am vazut pozele si sunt pe deplin multumit am sa incerk sa fac rost de o statistica de la RAR a supermasinilor inscrise in RO sper sa reusesc tinetimi pumnii asa vom stii si date despre fiecare masina in cauza
|
MERCEDES S65 AMG=612 CAI PUTERE
AM VAZUT IN ORAS UN MERCEDES S65 AMG=612 CAI PUTERE
cred ca acum avem raspunsul la topic |
Pai daca Gamballa are 700 de cai cum e ala cu 612 cai cea mai puternica masina? De rapida da, dar de puternica .... ?
|
3 Attachment(s)
o alta masina care poate fi in top :)) 610 CP
|
Re:
Quote:
am vazut sl-ul ala si am si poza pe tel cu el |
| All times are GMT +2. The time now is 02:20. |
- Copyright 2026 4Tuning