![]() |
Re: bmw e30 325i - masina pt pasiune...
Quote:
|
4 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ai umplut 8 pagini cu nimic, cand ne spui si noua si ne arati ce ai facut si ce vrei sa faci la masina? Sau ai facut topic doar sa vinzi masina/masinile? |
Quote:
|
Quote:
cel mai bun timp scos la tulcea a fost 14.8... mai jos nu am putut sa il scad...:sad: asta e.....sint f.multumit de cum merge sal...... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
ceva poze cu ursu ''negru'' o sa urmeze si un filmulet cu masina ,
|
hmm nu prea postez eu pe forum(desi citesc in fiecare zi) dar hai ~ frumos ursu cu PAG la nr.
si killer daca prezentai masina ca si cum ar fi un e30 cu 2.5 24v 192cp si explicai ce modificari ai la el gen serpi,soft , "un bradulet la oglinda un sticker cu MEMO pe usa" si ziceai ca iti mai dadeau gen ŞaSā Cai sau ca ai 192cp++ nu se mai lua nimeni de tine:) si daca vrei sa vezi ce masina are Marean( care din ce am vazut pare un baiat cu caracter si de nota 10) dai click pe el > view profile > Find all threads started by Marean~ |
e lume care spune ca ca din soft deja are 25cp , eu nu cred ca am aberat si am spus vreo tampenie de genul asta , am spus ca masina are aproximativ 215cp si face 0-100 in 6 sec . numai eu stiu ce are masina pe ea si nu vb k sa ma laud ,pt ca dupa cum am mai spus pot sa aduc masina de 650cp la intalniri , [ NU LAUD URSU MEU , IMI PLAC TOTI URSI IN GENERAL ]
|
Quote:
cam atat.... nici macar bujiile nu le-am schimbat...merg f. bine de 2 ani...:D |
2 Attachment(s)
Ca sa ii arat Domnului CHILAR DE BEMVEURI CE masina am !!! atasez poze cu Autovehiculul meu cu 2 roti :D
mentionez ca am vrut sa o postez,sa ii fac topic dar nu o pot inscrie la nici o categorie deoarece are 215 cai si face 0-100 sub 6 secunde si toata lumea fuge de ea ...(cred ca fuge mai tare si decat ursuletul tau ) si ce crezi nu are nici soft, nici cip !!! daca ii fac si soft si ii mai pun si cip te rup !!! are cutie daia cu schimbari scurte,filtru de aer "K,N" (te citez primul tau post din prima pagina)... cam asta este una din masinile mele care merge si arata impecabil !!! vrei detalii da-mi add "kyler_MAREAN" :lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol:nu numai ca te-ai jucat cu Focu,ai aprins si bricheta si ai si benzina pe TOPIC :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: |
OWN3D
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:10. |
- Copyright 2026 4Tuning