![]() |
Re: Logan Provoaca !
Quote:
|
Noutati:
M-am mai dat cu 3 masini: Citroen C4 - 110 cp l-am batut cu 3 - 4 masini; Dacia Logan 1,6 cu toba sport un filtru si soft de la DIM Sport - l-am facut cu 1 - 2 masini. :) Peugeot 406 turbodiesel tot 3 - 4 masini i-am dat ..... totusi Peugeot-ul nu era in toate facultatile mintale ... avea ceva probleme. |
MauS tine "masinutza" in garaj ... ca faci cam multe victime :D
Da sa ne spui si cand vei fi tu vicitima :D:-) |
Astept pareri, sugestii, reclamatii.... :D :p
Normal ca voi spune cand ma vandalizeaza cineva..... ;) Daca reuseste... la clasa mea bineinteles... pana in 100 CP! |
Quote:
Sa intelegem ca a fost o confruntare Rabanne vs Dimsport pe care a castigat-o Rabanne?Incredibil:)))Deja a devenit regula. |
Quote:
:D Dupa aia am mai luat 2 oameni la mine in masina si m-am dat din nou cu Loganul de la DIM Sport..... tot am reusit sa scot o juma' de masina in fata lui... iar soferul a tras bine tare de ea....stie omu' sa se dea ;) |
dap , clar ... 2masini + cu loganu .. mijto :))
keep on rolling ... :) |
citroen c4 de 110cp???
pai, inseamna ca trebuie sa te dai si cu mine cu passatul de 105 cp? |
cred ca te face tare , parerea mea :)
|
Quote:
NOUTATI!!!! In seara asta ne-am gasit 4 masini: 1. Golf 1,9 Tdi de 90 de cai fara catalizator + resoftare de la DIM Sport(+ 30%); 2. Logan 1,6 8 valve toba finala + filtru sport + resoftare de la DIM Sport; 3. Daewoo Espero cu motor de 1,5 litrii cu teava din fata pana in spate, fara chip si fara filtru sport...doar teava. 4. Logan 1,6 8 valve toba finala cu teava de inox intre intermediara si finala + filtru Simota + resoftare la Rabanne(+ 10%);(loganul meu:D) Ne-am dat de cateva ori.....iata rezultatele: Loganul meu contra Golfului 1,9 Tdi, mi-a dat Golful cam juma' de masina - o masina maxim...dar tinand cont ca intre chiptuningul la motoarele aspirate si cel de la motoarele turbo difera mult eu spun ca este OK. Loganul meu contra Espero-ului de 1,5 stock( in afara de teava) ne-am dat de 2 ori...prima oara aveam o masina jumate in fata iar a doua oara cam 3. (trage grav tare Espero-ul:shock: ) Espero-ul stock de 1,5 contra Loganului de 1,6 chipuit la DIM Sport: S-au dat de doua ori.... prima oara Espero-ul a avut o masina jumate in fata Loganului, iar a doua oara distanta a fost mai mare:) P.S. Va asigur ca proprietarii masinilor au stiut sa exploateze la maxim masinile lor, mai sus fiind evidentiate diferentele intre masini :rolleyes2 :D Astept pareri, sugestii, reclamatii, provocari:-P |
Quote:
pe c4 l-ai batut cu 2 masini si un pic si pe loganul cu soft dimsport 2 si ceva... daca nu ma insel :) |
Quote:
|
Quote:
poate mai vrei sa incerci cu clio 1.8 :) daca tot are probleme ... poate crapa de tot si al faci =)) sau poate vrei sa faci ceva cu salvarea ??? |
Quote:
Dar totusi.... hai sa vorbim de masini de clasa mea. pana in 100 CP. Clio stiu ca are peste 140 iar boltzaru' tau cam 170. nu? |
Quote:
dar stii bine ca nu e deloc in mintile lui ... iar fadroma mea are 131 kw adik 178 cp (motorul original din 1994 avea 136kw si 185cp dar asta de pe ea e din 1997 si asa e cotat ca avand 131kw si 178cp) dar tine cont de greutatea masinii care este undeva peste 1800 kg cu salvarea am batut o calibra 2.0 8v de 115 cai cam osteniti ce e drept dar a fost fun :) |
| All times are GMT +2. The time now is 08:43. |
- Copyright 2026 4Tuning