![]() |
Re: alfa romeo 33
super alfa rosie... in afara de faruri (imi aduce aminte de dacie). cred ca bordul e unic... ma intereseaza si pe mine cu am deseneat acel model sau unde l-ai facut. apropo sn din marghita si am si eu o 33 de care is indragostit :)
|
salut multumesc
asi vrea sa o vand nu imi mai face nimeni itp mia expirat si nu mai pot sa circul cu ea.:((( |
cumpar motor alfa 33 1.5 , 1.7 , 1.7 16v injectie numai boxer urgent.
|
sal am revenit alfa mea sta in fata blocului am vopsit-o si un nebun de vecin a trebuit sa i-si vopseasca treanta de dacie si a batut vintul spre a mea asa ca acum zici ca are pojar in iarna asta mi s-a spart o conducta de frana de la stat cred asa c sufar si eu si masina sa vina caldura si o bibilesc eu nu ma lasa inima sa o las asa
|
am si eu o hiba freun service sa i-mi modific si eu spoilerele si sa i-mi fac un eleron in buc stiti si voi ?multumesc.
|
salut.am eu orice piesa vrei de alfa romeo 33 doar k a mea e 1.5 benzina.te astepot la tel0756304721
|
Complimenti Alfa33...Masina este de nota 10 :| eu detin o alfa...(cva mai noua...147) sincer imi plc la nebunie masina ta..Ai grija de ea...legat de GTV...am avut si eu baw baw la cap sa imi achizitionez una...dar consumul ft mare ma facut sa imi schimb ideea(mare prostie...nu de alta...dar cu 147 am un consum la fel de mare...:| asta este_ orikm GJ si ai grija de masinuta! Salutare Alfistilor!
|
Salut am si eu o Alfa Romeo 33 1.3 din anul 1985 si as vrea sa stiu si eu distanta intre prezoane(este in 4 prezoane)Va multumesc..:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:18. |
- Copyright 2026 4Tuning